'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden

'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden

De productie gaat nu al van start voor deze nieuwe MCU-serie op Disney+.

Jim Pedd, 18 februari 2020 om 07:04

Marvel Studios is van plan om zeer binnenkort al van start te gaan met de opnames van She-Hulk. Hoewel 2020 qua films en series een redelijk rustig jaar is, barst de bom volgend jaar echt helemaal. Dit jaar krijgen we maar twee films te zien, maar 2021 brengt er maar liefst vijf. En tussen de films door, krijgen we ook series op Disney+ te zien.
We hoeven ons de komende jaren dus echt niet te vervelen. De komende tijd hebben we genoeg om te speculeren en daarna genoeg om te genieten als het op het MCU aankomt. De site The Illuminerdi stelt te weten hoe de productie eruit ziet en heeft informatie geplaatst over de planning.

Lees ook: Liv Tyler terug in het MCU voor 'She-Hulk'?

Snel van start
Bronnen van The Illuminerdi stellen dat de scenario’s van de serie nog niet rond zijn. Daar zit nu wel enige druk achter, want het is de bedoeling dat de opnames in augustus beginnen. Die duren dan tot maart 2021, waarna er waarschijnlijk zes maanden aan post-productie volgen. Dat betekent dat de serie in de herfst van 2021 al af zou kunnen zijn.

Lees ook: Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk!

Duidelijk is dat er nog veel moet gebeuren wat cast en crew betreft. En Marvel krijgt het druk, want het is de bedoeling om ook Hawkeye, Ms. Marvel en Moon Knight op te gaan nemen in de tweede helft van dit jaar.

Lees meer over: She Hulk, MCU, Disney Plus, Opnames

Populair nieuws