Marvel-serie 'Loki' lijkt Kang the Conqueror te gaan introduceren

Kang the Conqueror via 'Loki' in Marvel-universum?

Het Marvel Cinematic Universe trekt alle registers open vanaf dit jaar en wie weet komt ook Kang the Conqueror wel tevoorschijn.

Bram de Groot, 18 februari 2020 om 19:36

Met The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision krijgen we dit jaar al twee gave Marvel-series te zien op Disney+. Begin 2021 krijgen we een blik op de avonturen die Loki beleeft na zijn ontsnapping tijdens Avengers: Endgame en wie weet zien we dan ook een opvallend personage debuteren.
Volgens Full Circle Cinema zou in Loki de slechterik Kang the Conqueror gaan debuteren. Naar verluidt zou in de serie ook de tijdreis-organisatie Time Variance Authority (TVA) actief zijn, en laat Kang the Conqueror daar ooit een agent van zijn geweest. Opvallend is dat een jonge Kang in de comics terug in de tijd ging om aan te sluiten bij de Young Avengers als Iron Lad om zo aan zijn toekomst te ontsnappen.

Oud en bekend Marvel-personage
Kang the Conqueror stamt alweer uit 1963 en werd bedacht door grootheden Jack Kirby en Stan Lee. Zij eerste optreden was in Fantastic Four #19. Zijn alter ego heet Nathaniel Richards en hij reist vanuit de 31e eeuw terug in de tijd om in het oude Egypte uit te groeien tot een Pharaoh Rama-Tut.

Lees ook: Loki in opvallende ruimtegevangenis op foto 'Loki' van Marvel Studios

Loki met uiteraard Tom Hiddleston wordt uiterlijk in de lente van 2021 op Disney+ verwacht.

Bron: Full Circle Cinema

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Scarlet Witch, Falcon, Winter Soldier, Kevin Feige, Sophia Di Martino

Populair nieuws