'Superman & Lois'-serie wordt behoorlijk duister

'Superman & Lois'-serie wordt behoorlijk duister

De serie van The CW ziet er eigenlijk een stuk minder vrolijk uit dan we hadden verwacht.

Jim Pedd, 20 februari 2020 om 08:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het lijkt erop dat de serie die The CW maakt rond Superman and Lois, een duister tintje krijgt. De show krijgt sowieso een volledig eerste seizoen en draait straks om Clark en Lois Kent, die hun kinderen proberen op te voeden, met hun roerige leventje erbij. Nu horen we dat het begin behoorlijk zwaarmoedig kan worden.
Primetimer stelt dat de pilot als volgt begint (Lees alleen verder als je spoilers geen probleem vindt!):
Clark Kent zal in het begin van de serie een zware tijd hebben. Hij is zijn baan bij The Daily Planet kwijt. Morgan Edge, een Trump-achtige zakenman, heeft het blad overgenomen. Hij is niet geïnteresseerd in echte journalistiek en feiten en dat is de reden waarom hij Clark ontslagen heeft. Tegen die achtergrond wordt het alleen maar moeilijker voor Clark.

Lees ook: Waar gaat de nieuwe Superman-serie over?

Groot probleem
Clark al in de pilot namelijk dankzij zijn supergevoelige gehoor, horen dat zijn moeder hem vanuit Smallville roept. Eenmaal bij de boerderij, ligt Martha Kent daar dood, overleden aan een nog onbekende oorzaak. Clark zal dan op zoek gaan naar de reden en mogelijk is die verbonden aan de mysterieuze Stranger, een schurk die het voorzien heeft op de Man van Staal.

Lees ook: Ook DC-serie 'Superman & Lois' officieel in Arrowverse!

Of dit ook allemaal uitkomt, moeten we nog zien, maar dat wijst hoe dan ook op een veel duisterder en dramatischer verhaal dan we eigenlijk verwacht hadden. De serie, de nieuwste in het Arrowverse, komt er eind dit jaar nog.

Bron: WGTC

Lees meer over: Superman and Lois, The CW

Populair nieuws