Marvel-serie 'She-Hulk' volgt oorsprongsverhaal van de comics

Marvels 'She-Hulk' volgt oorsprongsverhaal comics

Een mooi begin voor deze serie die zich straks afspeelt in het MCU!

Jim Pedd, 20 februari 2020 om 09:14

Marvel-serie She-Hulk zal naar het schijnt heel precies de comics gaan volgen. Het oorsprongsverhaal van Jennifer Walters wordt volgens de nieuwste geruchten bijna een-op-een verfilmd. De serie werd afgelopen zomer aangekondigd tijdens de D23-expo en nu krijgen we langzaamaan steeds meer details te horen.
We horen nu dat Marvel een actrice zoekt van tussen de 26 en 34 voor de hoofdrol. Zij zal inderdaad haar krachten krijgen via een bloedtransfusie, nadat ze neergeschoten wordt. Dat blijkt uit de casting call die gelekt is. En: ze is een toekomstig lid van de Avengers. Daarmee krijgt ze dus een gigantische rol in het MCU!

Lees ook: 'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden

Wie is She-Hulk?
In de comics heet She-Hulk eigenlijk Jennifer Walters. Zij is het nichtje van Bruce Banner en is advocaat van beroep. In de comics verscheen ze voor het eerst in de jaren 1980, in Savage She-Hulk #1. Ze raakt gewond en om te genezen moet haar neef Bruce haar bloed doneren. Daardoor krijgt ze een milde versie van het Hulk-probleem. De afgelopen jaren was ze onder meer lid van de Avengers, A-Force en even zelfs de Fantastic Four.

Lees ook: Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk!

Tegelijk werd ze in de comics mettertijd sterker en is ze nu een van de meest krachtige Marvel-personages. Sterker nog, ze is bijna even sterk als Captain Marvel en de Scarlet Witch.

Bron: Screenrant

Lees meer over: She Hulk, Marvel, MCU, Disney Plus

Populair nieuws