Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

Ook dit personage zien we straks vermoedelijk in de serie rond She-Hulk.

Jim Pedd, 21 februari 2020 om 07:02

The Incredible Hulk mag dan wel niet de meest populaire MCU-film zijn, maar het is wel een belangrijke. Het personage Thunderbolt Ross keerde terug in Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War en was zelfs te zien in Avengers: Endgame. En hij speelt een rol in de film Black Widow. Nu horen we dat de rol nog groter wordt.
Het verhaal gaat dat Ross straks een rol krijgt als Red Hulk. Hij zou in een toekomstige MCU-film te zien zijn en mogelijk ook een rol hebben in de serie She-Hulk waarin gewerkt wordt. Red Hulk is in de comics Ross die het serum neemt waar Bruce Banner zijn krachten aan te danken heeft. Daarop verwordt hij tot de Red Hulk, iets waar hij echt niet blij mee is.

Lees ook: 'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden

She-Hulk
She-Hulk komt er volgend jaar of het jaar daarna al aan. De serie draait om het nichtje van Bruce Banner, die gewond raakt bij een schietpartij. Om haar leven te redden, krijgt ze bloed van Bruce. Daardoor heeft ze ook een Hulk-probleem en krijgt ze een boze kant die ze niet eerder had. Maar het is ook een kant die ze net als Bruce voor het goede inzet.

Lees ook: Liv Tyler terug in het MCU voor 'She-Hulk'?

She-Hulk voegt zich in de comics namelijk onder meer bij de Avengers en vecht tegen allerlei soorten kwaad. In het nieuwe MCU, dat sinds Avengers: Endgame wat opgeschud is, krijgt ze een grote rol.

Bron: Daniel RPK

Lees meer over: She Hulk, MCU, Disney Plus, Red Hulk

Populair nieuws