search
George Lucas werkt mee aan 'The Clone Wars'!
Series / Nieuws

George Lucas werkt mee aan 'The Clone Wars'!

De bedenker van de franchise is gewoon teruggekeerd voor deze serie!

Star Wars: The Clone Wars heeft een grote rol voor een van de belangrijkste figuren in de franchise. Niemand minder dan franchise-hoofd George Lucas heeft namelijk meegewerkt aan het zevende seizoen van de serie.

De serie ging enkele jaren geleden in première en ondertussen is de serie weer volop bezig met uitzenden van het zevende seizoen. Dat rondt het verhaal van de hoofdpersonen af, en dus gaan we zien hoe het Ahsoka de komende tijd zal vergaan. Nu vertelt bedenker Dave Filoni, dat hij bij het maken van de verhalen, hulp kreeg van wel heel bekende bron.

Lees ook: Gave trailer voor 'Star Wars: The Clone Wars'!

George Lucas
"We hebben het er nog vaak over en als ik even geen idee heb, of ik zit vast, dan kan ik George lastigvallen," vertelde Filoni. "Hij is het canon. Hij bedacht alles en dat respecteer ik. Een van mijn taken is om dat wat George heeft neergelegd, zoveel mogelijk intact te houden."

Lees ook: Deze 20 'Star Wars: Clone Wars'-afleveringen moet je gezien hebben!

En dus werkt hij hard samen met George Lucas. Een van de centrale aspecten daarin, is dat de serie echt bedoeld is voor kinderen. "Het is voor kinderen, George zie dat de laatste jaren ook altijd. Maar het mooie is dat iedereen kan kijken en kan genieten, als je de serie maar goed insteekt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen