search
'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen
Series / Nieuws

'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen

Sam en Dean gaan weer wat flashbacks krijgen voor het laatste seizoen van hitserie Supernatural.

Nog een maand aan opnames en dan valt het doek voor The CW's Supernatural. De serie is dan vijftien seizoenen te zien geweest. En eindigt niet zonder een paar knallers. Zo zien we straks een jonge Sam en Dean voorbijkomen in de bovennatuurlijke avonturenserie.

TVLine meldt dat er gezocht wordt naar twee jonge acteurs om de rollen van Sam en Dean te spelen. In een reeks flashbacks zouden we te zien krijgen, hoe Sam en Dean op hun eerste monster jaagden en dat gezamenlijk deden. Het vormt dan het begin van een enorm lange carrière, want ze jagen nu al vijftien jaar op televisie op monsters.

Lees ook: Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

Meer flashbacks
In de geschiedenis van de serie hebben we wel meer flashbacks te zien gekregen. Kinderen, tieners en in een enkel geval zelfs baby's, hebben de rollen van Sam en Dean al eens ingevuld. Nu zoekt men kinderen van rond de 9 en 12 om de rollen wederom op zich te nemen.

Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'

Zeer waarschijnlijk is dit straks, gezien het moment in de productie waarop er gezocht wordt naar de twee kinderen voor de rollen, een van de laatste afleveringen van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen