Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

In 2005 verscheen het eerste seizoen.

Bram de Groot, 14-09-2019 13:10

Ben jij een fan van het eerste uur en heb je dus alle 307 afleveringen gezien? Dan baal je waarschijnlijk wel een beetje dat Supernatural na aankomend seizoen stopt. Maar zie het positief in; veel series stoppen al ruimschoots voor seizoen 10.
Ook positief is dat er een eerste trailer en poster zijn verschenen voor het laatste en vijftiende seizoen van de duistere fantasyserie van de zender The CW. De reeks bestaat dit keer uit 20 afleveringen en daarna is het definitief over en uit voor de langstlopende fantasyserie op de Amerikaanse televisie.


Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'

Monsterjacht gaat door!
Uiteraard zijn Jared Padalecki en Jensen Ackles weer terug als Sam Winchester en Dean Winchester en ontbreken ook Alexander Calvert als Jack Kline en Misha Collins als Castiel niet. Hun inzet: afrekenen met alles wat slecht en duivels is, en uiteraard een bevredigend einde opleveren!

Op 10 oktober verschijnt de eerste aflevering op The CW, die geregisseerd is door John Showalter. Check hieronder ook het bijhorende affiche!


Bron: The CW

Lees meer over: dvd, review, bluray, supernatural, seizoen 13, Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Eric Kripke, recensie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam