search
Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!
Series / Nieuws

Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

In 2005 verscheen het eerste seizoen.

Ben jij een fan van het eerste uur en heb je dus alle 307 afleveringen gezien? Dan baal je waarschijnlijk wel een beetje dat Supernatural na aankomend seizoen stopt. Maar zie het positief in; veel series stoppen al ruimschoots voor seizoen 10.

Ook positief is dat er een eerste trailer en poster zijn verschenen voor het laatste en vijftiende seizoen van de duistere fantasyserie van de zender The CW. De reeks bestaat dit keer uit 20 afleveringen en daarna is het definitief over en uit voor de langstlopende fantasyserie op de Amerikaanse televisie.Lees ook: Er komen geen spin-offs van 'Supernatural'

Monsterjacht gaat door!
Uiteraard zijn Jared Padalecki en Jensen Ackles weer terug als Sam Winchester en Dean Winchester en ontbreken ook Alexander Calvert als Jack Kline en Misha Collins als Castiel niet. Hun inzet: afrekenen met alles wat slecht en duivels is, en uiteraard een bevredigend einde opleveren!

Op 10 oktober verschijnt de eerste aflevering op The CW, die geregisseerd is door John Showalter. Check hieronder ook het bijhorende affiche!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen