Nieuwe trailer 'The Walking Dead: World Beyond'!

Nieuwe trailer 'The Walking Dead: World Beyond'!

Deze speciale AMC-serie gaat van de zomer van start en duurt maar twee seizoenen.

Jim Pedd, 26 februari 2020 om 11:55

Vanaf 12 april is een nieuwe spin-off te zien op AMC: The Walking Dead: World Beyond. Die serie heeft vandaag een nieuwe trailer gekregen en ziet er weer interessant uit. Vooral nu we weten dat de serie een gesloten verhaal gaat vertellen dat hooguit twee seizoenen in beslag zal nemen en daarna al stopt. Dat betekent dat we dus ook echt een reis gaan maken met personages.
Die personages zijn een groep tieners, die zijn opgegroeid in de wereld van de zombie-apocalypse. Zij verlaten de safe zone en gaan op zoek naar onbekende gebieden. De trailer legt de nadruk op de hoofdpersonen: twee zussen, die samen met twee vrienden besluiten de wijde wereld in te trekken. En die blijkt wel heel er gevaarlijk te zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' verschijnt dit jaar maar met slechts 2 seizoenen!

Helden en schurken
Een interessant aspect aan de serie gaat zijn dat de personages voor een deel helden gaan worden, maar voor een deel ook schurken. Het idee van de serie is ook om meer context te geven aan de vreemde CRM-organisatie die we kennen van het Walking Dead-universum en waar we nog weinig van weten. Wel is duidelijk dat het een van de grote gemeenschappen is die bestaan in de nieuwe wereld.

Lees ook: Crossovers in 'The Walking Dead: World Beyond'

De serie is een van de drie in het Walking Dead-universum die nu te zien is. Dit jaar kunnen we genieten van maar liefst 42 zondagen aan Walking Dead. Hieronder de trailer!


Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, The Walking Dead, TWD

Populair nieuws