'The Walking Dead: World Beyond' verschijnt dit jaar maar met slechts 2 seizoenen!

Start 'TWD: World Beyond' bekend

De tweede spin-off van The Walking Dead verschijnt dit jaar maar duurt vrij kort.

Bram de Groot, 18 januari 2020 om 10:00

Na The Walking Dead, gestart in 2010, en Fear the Walking Dead, gestart in 2015, start in dit jaar de tweede spin-off The Walking Dead: World Beyond. Nu is de startdatum voor het eerste seizoen bekend en het blijkt dat de serie verhoudingsgewijs heel kort duurt.
Via Collider wordt duidelijk dat de spin-off The Walking Dead: World Beyond uit slechts twee seizoenen zal bestaan. Dit is opvallend aangezien de eerdere series doorlopend nieuwe seizoenen krijgen en er is ook een trilogie aan films rond het personage Rick Grimes aangekondigd.

12 april 2020
World Beyond laat een toekomst zien waarin de volgende generatie opgroeit in de wereld met Walkers en bestaat daardoor uit een cast met jonge acteurs. De eerste aflevering verschijnt op 12 april op AMC. In Nederland is de serie te volgen via Amazon Prime Video.

Lees ook: Crossovers in 'The Walking Dead: World Beyond'

De eerste aflevering van World Beyond is geregisseerd door Kong: Skull Island-regisseur Jordan Vogt-Roberts. Overigens zou zender AMC ook andere in ontwikkeling zijnde TWD-series kortere seizoenen willen geven.


Bron: Collider

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale

Populair nieuws