search
Nieuw op Netflix: 'Atypical' seizoen 3!

Nieuw op Netflix: 'Atypical' seizoen 3!

De reeks is nog steeds razend populair!

Geoffrey Ketels
In de eerste twee seizoenen heeft Sam (gespeeld door Keir Gilchrist) tijdens zijn datingavonturen heel wat harten weten te veroveren. We zijn er van overtuigd dat hij dat ook in het derde seizoen van de serie Atypical zal gaan doen. Jij ook? Bekijk dan snel het derde seizoen van deze populaire serie vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 op Netflix!

Atypical werd voor het eerst op de wereld losgelaten in het jaar 2017. In geen tijd wist de reeks uit te groeien tot een zeer populaire titel. Atypical vertelt het verhaal van Sam die lijdt aan autisme en het zat is om alleen door het leven te gaan. Hij besluit dan ook dat het tijd is om niet alleen onafhankelijk te worden, maar ook een vriendin te leren kennen. Dat blijkt echter heel wat minder eenvoudig te zijn dan hij had verwacht.

Ondertussen zijn we alweer toe aan het derde seizoen van de reeks en die belooft voor Sam bijzonder spannend te worden. In het derde seizoen staat Sam immers voor een grote stap, namelijk zijn eerste kennismaking met het college-leven! Seizoen 3 van Atypical bestaat uit in totaal 10 afleveringen.

Verrassend meeslepend
Heel wat mensen zijn fan van Atypical vanaf het eerste uur. Dat blijkt ook uit de scores die aan de serie worden gegeven op gespecialiseerde websites. Op IMDB valt bijvoorbeeld een score af te lezen van 8,3/10. Op de website Rotten Tomatoes bedraagt de actuele Average Audience Score maar liefst 96 procent!

Heb je nog nooit eerder gehoord van Atypical en wil je alvast een leuk voorsmaakje krijgen van het derde seizoen? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer! Ben jij een fan van het eerste uur? In dat geval kan je het derde seizoen van deze geweldige reeks vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 bekijken op Netflix!

Aanbevolen artikelen