Gaat er na 'Friends' nu ook een reünie voor 'The Office' komen?

Is er een 'The Office'-reünie op komst?

Alles is tegenwoordig mogelijk in televisieland, dus dit natuurlijk ook!

Jim Pedd, 27 februari 2020 08:08

Of de serie The Office ooit terugkeert, weten we niet. Mocht dat gebeuren, dan kunnen we erop rekenen dat John Krasinski een rolletje wil. Dat laat hij weten in een nieuw interview, waarbij hij zijn nieuwe film - A Quiet Place 2 - promootte.
Ondanks dat het zeven jaar geleden is, dat de sitcom te zien was, blijft deze ontzettend populair op streamingdiensten. Dat de serie terugkeert, lijkt in dat opzicht dan ook slechts een kwestie van tijd. Nu schaart Krasinski zich bij de mensen die hopen dat die terugkeer ook echt gaat gebeuren.

Lees ook: Krijgt hitserie 'The Office' misschien tóch een reboot?

Absoluut alles
“The Office is echt alles voor mij. Ik bedoel, het is mijn begin en mijn eind. Ik weet zeker dat ik aan het eind van mijn carrière nog altijd bekend zal staan als Jim. Dat was mijn eerste ervaring met Hollywood. En de eerste creatieve familie waar ik ooit deel van uitmaakte. Op veel manieren, zijn zij altijd de belangrijkste mensen in dat zo belangrijke deel van mijn carrière. Dus ja, als ze een reünie willen doen, ben ik er helemaal voor in,” aldus Krasinski.

Lees ook: Officieel: 'The Office' verdwijnt van Netflix US

NBC was het thuis van de serie en bracht de show naar Netflix. Maar binnenkort vertrekt de show daar, en komt ‘ie terecht op Peacock, de NBC-streamingdienst.

Bron: TVweb

Lees meer over: The Office, Reboot, John Krasinski

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws