Nog een forse tegenslag voor de 'Lizzie McGuire'-reboot van Disney+

Nog een forse tegenslag voor Lizzie McGuire

Disney+ weet maar niet goed de toon te vinden die het beste past bij de serie.

Jim Pedd, 29 februari 2020 om 11:08

Fans van Lizzie McGuire zijn niet blij. De serie zou terugkeren op Disney+, maar liep recent tegen een flinke hobbel aan. En die is nog niet overkomen. Nadat er twee afleveringen waren opgenomen, werden de opnames stilgelegd en moest de cast voorlopig terug naar huis keren.
Bedenker en maker Terri Minsky spreekt nu voor het eerst over wat er aan de hand is. Zij liet weten dat ze heel trots is op de twee afleveringen die er nu liggen. “Hilary begrijpt Lizzie McGuire heel erg goed en weet ook precies wat er getoond moet worden van haar op haar 30ste. Dat is geweldig om te bekijken en ik zou willen dat je die serie te zien zal krijgen.”

Lees ook: Forse problemen voor Disney+ revival 'Lizzie McGuire'

Helaas niet
Helaas is dat niet mogelijk. ”Wat ik geweldig zou vinden, is dat de serie bijvoorbeeld naar Hulu gaat en dat we daar een serie kunnen maken zoals we dat voor ogen hebben.” Dat is echter niet mogelijk, want de serie is voor Disney+ bedoeld en dat betekent dat de serie een wat meer familievriendelijk verhaal moet vertellen dan de intentie is van Minsky en haar cast. En dus vertrok zij.

Disney heeft nu de opnames stilgelegd voor “creatieve herontwikkeling” van het verhaal. De bedoeling is dat het leven van Lizzy wat minder zwaar is als ze dertig is en dat we allemaal een wat vrolijker geheel te zien krijgen.

Bron: CB

Lees meer over: Lizzie McGuire, Hillary Duff, Disney Plus

Populair nieuws