'Doctor Who' krijgt weer een Dalek-special!

'Doctor Who' krijgt weer een Dalek-special!

Eind dit jaar te zien op de BBC: een nieuwe special met de titel Revolution of the Daleks.

Jim Pedd, 4 maart 2020 om 06:00

Het twaalfde seizoen van Doctor Who is voorbij. En wat een seizoen was dat! Met de nieuwe Master, een nieuwe incarnatie van de Doctor en de terugkeer van fanfavoriet Captain Jack Harkness, is het een fantastische rit geweest. En nu keren nog meer oude personages terug.
De BBC laat namelijk weten dat er een special komt dit najaar. Revolution of the Daleks zal de terugkeer van de oudste vijanden van de Doctor vormen. De aflevering is te zien “tijdens de feestdagen”. De BBC liet niet weten wanneer dat dan precies zal zijn: met Kerst of met Nieuwjaar.

Lees ook: 'Doctor Who' wordt slecht bekeken: moeten we ons zorgen maken?

Nieuwjaarsdag
Sinds Chris Chibnall showrunner is, hebben we geen Christmas Special meer gehad. In plaats daarvan waren er twee seizoenen met een speciale aflevering op de eerste dag van het nieuwe jaar. Dit jaar zal vermoedelijk niet anders zijn.

Lees ook: Is 'Doctor Who' nu te 'woke' geworden?

“We kunnen de Doctor hier niet achterlaten. Met die cliffhanger! Alhoewel, dat hebben we toch gedaan,” vertelde Chibnall in een statement. “Maar wees gerust, de Doctor en haar vrienden keren terug voor een eenmalige uitgebreide Special rond Kerst en Nieuwjaar. (Ik weet nog niet precies wanneer, anders had ik je dat wel verteld. We krijgen Daleks. We krijgen Exterminations. Spanning, humor, verdriet. Je kent het wel; het gebruikelijke. We zien je aan het eind van het jaar weer!”

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Daleks, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws