Hulk waarschijnlijk echt te zien in Disney+ serie 'She-Hulk'!

Hulk waarschijnlijk echt te zien in She-Hulk

Het goede nieuws houdt maar niet op voor fans van Marvel Studios.

Jim Pedd, 4 maart 2020 om 07:01

Acteur Mark Ruffalo keert mogelijk inderdaad terug in het MCU. Een paar weken geleden vertelde de acteur nog tijdens de Graham Norton Show dat hij waarschijnlijk niet terug zou keren. “Endgame was bedoeld als het einde,” vertelde hij toen. Maar nu zit een terugkeer er toch in.
Ruffalo sprak tijdens een panel van de C2E2 expo en bevestigde daar dat hij in onderhandelingen was om terug te keren voor de serie She-Hulk. De gesprekken bevinden zich in een vroeg stadium en hoewel er dus nog niets vast ligt, is het wel mogelijk dat hij te zien is straks.

Lees ook: 'She-Hulk' heeft rol voor... de Hulk!

Meer Hulk!
Ruffalo vertelde in het verleden al eens dat hij het wel zou zien zitten om te zien te zijn in de serie. Het leek hem mooi om in de serie rond zijn beroemde nichtje Jennifer Walters te zien te zijn. En nu lijkt dat steeds meer een mogelijkheid te zijn.

Lees ook: Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

De bedoeling is dat de opnames deze zomer van start gaan. We volgen in de serie het nichtje van Bruce Banner, dat bijna dood gaat en een bloedtransfusie nodig heeft om te overleven. Die krijgt ze van Bruce, waardoor ze ook een Hulk wordt.

Bron: CB

Lees meer over: She Hulk, Mark Ruffalo, Disney Plus, MCU, Marvel, Hulk

Populair nieuws