search
Netflix lanceert spannende en opwindende trailer 'Elite' seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix lanceert spannende en opwindende trailer 'Elite' seizoen 3

Het derde seizoen belooft weer heel wat moois voor de kijkers in petto te hebben...

Geoffrey Ketels
De laatste rechte lijn naar de lancering van het derde seizoen van de Netflix-serie Elite is ingezet. De streamingdienst heeft alvast een geweldige trailer van het derde seizoen online gezet.

Voor fans van de serie Elite is het nog even afwachten tot het derde seizoen verschijnt. In afwachting daarvan is het nu echter mogelijk om een geweldige trailer te bekijken. We gaan niet verklappen wat er allemaal in de trailer te zien is, maar ze is het bekijken meer dan waard!

Lees ook: Netflix maakt releasedatum 'Élite' seizoen 3 bekend!

The kids are coming
Toen Netflix vorige maand de releasedatum bekendmaakte van het derde seizoen van Elite gebeurde dat reeds met een korte teaser. In deze teaser waren de veelzeggende woorden "The kids are coming" terug te vinden. Nu is het echter tijd voor een volwaardige trailer die opnieuw bol staat van geweld, seks en bedrog. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat het derde seizoen er wederom in zal slagen om ons op het puntje van de stoel te doen zitten.

Het derde seizoen van Elite is vanaf vrijdag 13 maart 2020 te bekijken op Netflix. Wil je graag even de trailer voor dit seizoen bekijken? Dat is hieronder mogelijk!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen