'Lord of the Rings'-serie heeft nu echt een cast

Amazon heeft de cast nu echt bij elkaar en kan beginnen met de opnames.

Jim Pedd, 5 maart 2020 om 09:15

Amazon heeft dan eindelijk de cast van zijn Lord of the Rings-serie bij elkaar. Na een paar maanden van relatieve stilte rond de serie (het laatste nieuwtje stamt alweer van zes weken geleden), is er nu meer bekend. Acteur Maxim Balry voegt zich bij de cast als een van de hoofdrolspelers. De acteur voegt zich daarmee bij een veel groter ensemble.
De hoofdrol is er voor Robert Aramyo, aangevuld met onder meer Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman en Tyroe Muhafidin. Zij zullen de hoofdrollen hebben in de serie.

Lees ook: 'The Lord of the Rings'-serie vindt nieuwe hoofdrolspeler!

Weinig details
Er zijn nog maar opvallend weinig details bekend over de serie. We weten niet eens wie welke rol op zich neemt. Maar naar het schijnt is Aramayo de heldhaftige Beldor, Joseph Mawle de schurk Oren en Morfydd Clark wordt een jonge Galadriel. De serie speelt zich in elk geval af in de wereld van J.R.R. Tolkien, in de tweede era. Sauron is er al, maar hooguit aanwezig, en nog niet de voornaamte slechterik.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-serie zoekt 'lelijke mensen' om geld te besparen

Schrijvers J.D. Payne en Patrick McKay zijn de showrunners. Verder regisseert J.A. Bayona meerdere afleveringen van dit eerste seizoen. De serie krijgt overigens ook een tweede seizoen.

Bron: CB

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Cast, JRR Tolkien

Populair nieuws