Inventieve, Noorse horror-serie 'Bloodride' binnenkort op Netflix

Horror-serie 'Bloodride' binnenkort op Netflix

De nieuwe reeks is één van de meest veelbelovende horror-series voor dit jaar...

Geoffrey Ketels, 4 maart 2020 om 12:55

Later deze maand verschijnt één van de wellicht meest beklijvende horror-series van het jaar op streamingdienst Netflix. Het gaat hierbij om het Noorse Bloodride van niemand minder dan Kjetil Indregard!
Bij veel mensen zal de naam van Indregard ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Dat is ook niet meer dan normaal. Indregard was namelijk eveneens verantwoordelijk voor de Noorse hitserie Maniac welke uitstekend werd onthaald. In het jaar 2018 verscheen er zelfs een remake van de reeks met niemand minder dan Emma Stone en Jonah Hill. Zowel het origineel als de remake zijn overigens allebei op Netflix te bekijken.

Inventieve horror
Wie eerder Maniac heeft gezien weet meteen hoe ongelofelijk inventief de verhalen van Indregard kunnen zijn. Met de nieuwe reeks Bloodride heeft hij alle ruimte gekregen die nodig is om zijn talent ten volle in te kunnen zetten. Voor de nieuwe Netflix-reeks sloeg hij overigens de handen in elkaar met nog enkele andere talenten. Het gaat hierbij niet alleen om Tle Knudsen van ZombieLars, maar ook om Geir Henning Hopland van Lilyhammer.

Bloodride zal in totaal bestaan uit zes verschillende afleveringen die zich allemaal zullen afspelen in een nieuwe, bizarre omgeving. In elke aflevering zal een buschauffeur zijn passagiers afzetten op een nieuwe, angstaanjagende locatie. Ook de datum voor de lancering van deze gloednieuwe reeks op Netflix is wellicht niet toevallig uitgekozen. Ze is dan ook op de streamingdienst te bekijken vanaf vrijdag 13 maart 2020! Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Bloodride, serie, horror serie, horror, Netflix

Populair nieuws