Netflix geeft Thor-serie 'Ragnarok' nog een seizoen!

De Noorse dramaserie rond de Noorse goden van weleer keert terug.

Jim Pedd, 06-03-2020 10:55

Vijf weken nadat het eerste seizoen te zien was, heeft Netflix de serie Ragnarok een tweede seizoen gegund. De show is geïnspireerd op Noorse mythologie en keert dus terug. Helaas is niet bekend wanneer dat precies het geval zal zijn. Wel moge duidelijk zijn dat we nog veel meer leren over de Noorse mythologie.
Ragnarok speelt zich af in het fictieve dorpje Edda, een Noors gehucht waar niet alle inwoners zijn wie ze zeggen te zijn. "Met hen ervaren we een drastisch veranderende wereld: smeltende poolkappen, warme winters, gewelddadige hoosbuien. Sommigen zouden zeggen dat we afstevenen op nog een Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt""

Lees ook: Netflix toont megakrachten in trailer 'Ragnarok'

Omgaan met krachten
In het eerste, zesdelige seizoen, zien we dat Magne samen met zijn jongere broer Laurits en moeder naar het dorpje Edda verhuist. Daar is de rijke familie Jutul de baas, met een aantal fabrieken in bezit. Een onderzoek naar die fabrieken leidt al snel tot heel andere onthullingen. Maar bijzonder is ook dat Magne er al snel achterkomt dat hij de belichaming van Thor is.

Lees ook: Nieuwe blik op bizarre Netflix-serie 'Ragnarok'!

Magne begint daarom een gevecht om te proberen de Jutuls, die eigenlijk Jötunn (ijsreuzen) blijken te zijn een halt toe te roepen.

Bron: CB

Lees meer over: Ragnarok, Netflix, Thor

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam