Nieuwe blik op bizarre Netflix-serie 'Ragnarok'!

Noorse superhelden op Netflix.

Bram de Groot, 02-12-2019 09:57

In januari zet Netflix de Noorse serie Ragnarok online en eerder zag je op SerieTotaal al de teaser voor die serie. Hieronder zie je een nieuwe blik op de soort van X-Men serie waarin jongeren ontdekken dat ze superkrachten hebben.
Heel origineel mag het concept - van bedenker Adam Price (Borgen) - dus niet genoemd worden, maar vermakelijk is het wel dat deze serie uit Noorwegen komt en dat daar het superheldenvirus dus ook zo zijn impact heeft op de productie van series.

Nieuwe affiches
Onderstaande nieuwe affiches laten zien waar het superheldendrama zich zal afspelen: het Scandinavische dorpje Edda, en dit dorpje bevindt zich duidelijk in een gebied met fjorden, sneeuw en nog veel meer kenmerkende Noorse omgevingen. Zou dit een serie zijn die iets te maken heeft met een alternatieve Thor?

Vanaf 31 januari!
Vanaf 31 januari moet Ragnarok online komen op Netflix, met zes afleveringen. Er zijn rollen voor onder meer David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø en Emma Bones. Hieronder nogmaals de teaser!


Lees ook: Netflix kondigt bizarre serie 'Ragnarok' aan

Bron: IMPawards

Lees meer over: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tommeraas, Theresa Frostad Eggesbo, Emma Bones, Ragnarok

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Woeste blik van Sofía Vergara op poster 'Griselda'

Woeste blik van Sofía Vergara op poster 'Griselda'

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader