search

Ons nieuws van vrijdag 6 maart 2020

'Star Trek: Picard' onthult lot Deanna en Riker
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' onthult lot Deanna en Riker

Hoe is het de twee personages verlopen de afgelopen jaren in de serie?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard draait natuurlijk niet alleen om Jean-Luc Picard. Er zitten ook andere personages in, zoals Seven of Nine en Hugh, maar ook Commander William Riker en Deanna Troi. Hun lot was nog niet bekend, sinds Star Trek: Nemesis te zien was. Tot nu dan.

Net als bij Seven of Nine, blijkt het duo niet per se het meest gelukkige leven gehad te hebben de afgelopen jaren. In 2002 trouwden ze en stapten ze over op de U.S.S. Titan, waar Riker als kapitein kon gaan dienen. Tegen de tijd van Picard, heeft het duo zich gevestigd op de planeet Nepenthe, waar ze met hun dochter Kestra wonen. Zij is het jongste kind van het duo. Hun oudste, de zoon Thaddeus, is overleden.

Lees ook: Waarom 'Star Trek: Picard' zo duister en gewelddadig is

Wat was er?
Thaddeus had een neurologische ziekte, die gemakkelijk te genezen zou zijn met wat neurologische tools. Maar door de terroristische aanslag op Mars en het daaropvolgende verbod op synthetische levensvormen, kon dat niet. En dus ruilde de familie het leven op een ruimteschip om voor het leven op Nepenthe. Die planeet staat bekend om haar regeneratieve kwaliteiten.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' was onder Gene Roddenberry niet mogelijk

Thaddeus kon daar enige tijd van zijn leven genieten, tot hij overleed. Om hen te eren, woont de familie nog altijd op de planeet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor Netflix-misdaadserie 'Ozark' seizoen 3!
Series / Nieuws

Trailer voor Netflix-misdaadserie 'Ozark' seizoen 3!

Eindelijk! De eerste echte beelden voor de Netflix-serie Ozark seizoen 3 staan online. Kijk de trailer op SerieTotaal.

Netflix startte een paar jaar geleden een soort van Breaking Bad-serie met de misdaadthriller Ozark. Ondertussen maken de fans zich op voor het derde seizoen dat eind deze maand van start gaat op de streamingdienst.

Hieronder zie je de eerste echte trailer voor het derde seizoen waarin Marty Byrde (Jason Bateman) en zijn gezin uiteraard weer terugkeert. Ze verblijven nog steeds in de Ozarks in Missouri, waar ze geld witwassen voor een drugsbaas. De beelden maken duidelijk dat de inzet opnieuw verhoogd wordt.



Lees ook: Netflix hitserie 'Ozark' seizoen 3 krijgt een releasedatum!

Vanaf 27 maart op Netflix!
Uiteraard gaat het niet allemaal als gepland. In het nieuwe seizoen komt opeens de broer van Wendy (Laura Linney) in beeld, zes maanden na het einde van seizoen twee. Het nieuwe seizoen staat gepland voor 27 maart met ongetwijfeld weer tien afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Charlie & The Chocolate Factory' komt terug op Netflix!
Series / Nieuws

'Charlie & The Chocolate Factory' komt terug op Netflix!

Regisseur van Thor-films aan de slag met groots Charlie & The Chocolate Factory project voor Netflix.

Charlie & The Chocolate Factory gaat naar Netflix. De streamingdienst gaat twee animatieseries maken over de verhalen van Roald Dahl. Zowel Charlie & The Chocolate Factory als de Oompa-Loompas krijgen een serie.

Netflix heeft onthuld dat niemand minder dan Taika Waititi de series gaat regisseren. De regisseur van Thor: Ragnarok en Jojo Rabbit gaat binnenkort aan de slag met Thor: Love and Thunder, maar stapt daarna over naar deze ambitieuze animatiereeksen. Dit meldt Deadline.

Taika Waititi als kopman
Waititi zal de animatieseries zowel schrijven als regisseren. Ook is hij de uitvoerend producent. Charlie & The Chocolate Factory wordt een verfilming, maar de Oompa-Loompas serie wordt een compleet nieuw verhaal. Er wordt getracht de toon van Dahl te bewaren, al krijgt Waititi zeker de vrijheid om op die wereld te bouwen.

De aankondiging komt na een eerdere deal tussen Netflix en The Roald Dahl Story Company. Recent had Netflix nog een enorm succes met de animatiefilm Klaus, door velen gezien als één van de beste producties tot op heden van Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meghan Markle ontvangt monsterbod voor terugkeer naar 'Suits'
Series / Nieuws

Meghan Markle ontvangt monsterbod voor terugkeer naar 'Suits'

Het bod dat Meghan Markle ontving komt echter niet rechtstreeks van de producenten van 'Suits'...

Geoffrey Ketels
Meghan Markle heeft een op z'n zachtst gezegd lucratief aanbod ontvangen om even terug te keren naar de tv-serie Suits. Er zijn echter een paar zaken die een terugkeer van Markle in de weg staan.

Het Duitse cosmeticabedrijf Biotulin heeft Meghan Markle een monsterbod gedaan om even terug te keren naar de tv-serie Suits. De hertogin van Sussex zou een slordige 5 miljoen dollar ontvangen (omgerekend zo'n 4,5 miljoen euro) om voor 5 seconden terug te zien te zijn in de tv-serie. Waarom slechts 5 seconden? Omdat het bedrijf het optreden van Markle in de reeks vooral ziet als een vorm van (zeer dure) product-placement.

Organische botox
Biotulin staat bekend als producent van organische botox. Deze zou er voor zorgen dat rimpels binnen amper één uur verdwijnen. Naar eigen zeggen is de hertogin reeds jarenlang fervent gebruiker van dit product. Het is reeds eerder bekend dat Markle graag terug zou willen keren naar de commerciële tv-wereld. De kans dat, dat in de serie Suits zal zijn is echter bijzonder klein. Dit omwille van verschillende redenen, namelijk:

1.) De reeks krijgt normaal geen vervolg meer;
2.) Wellicht ambieert Markle andere rollen dan deze van Rachel;

Eerder deden er ook reeds geruchten de ronde dat Markle interesse zou hebben in een samenwerking met Disney. Deze laatste ziet een dergelijke samenwerking evenwel (voorlopig?) niet zitten omdat Markle volgens Disney op moment van schrijven een controversieel figuur is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Speciale reünie-aflevering van 'Love is Blind' staat nu online!
Series / Nieuws

Speciale reünie-aflevering van 'Love is Blind' staat nu online!

Bekijk hier de speciale reünie-aflevering van 'Love is Blind' waarin alle vragen over het eerste seizoen beantwoord worden.

De gehele cast van de populaire realityserie op Netflix is opnieuw te zien in een eenmalige reünie-aflevering. In deze speciale aflevering worden alle prangende vragen van de fans beantwoord.

De cast van Love is Blind kijkt samen met presentatoren Nick en Vanessa Lachey terug op het eerste seizoen van het liefdesexperiment. Deze aflevering biedt niet alleen een heleboel antwoorden, er zijn ook een aantal onthullingen van de cast.

Lees ook: Netflix liefdesexperiment 'Love is Blind' krijgt speciale reünie-aflevering!

Blinde liefde
In Love is Blind gingen verschillende singles op zoek naar de ware liefde. Dit werd in de serie echter onconventioneel aangepakt. In speciale 'pods' moesten de deelnemers met elkaar communiceren op dates zonder dat ze elkaar zagen.

Pas als de koppels eenmaal elkaar ten huwelijk hadden gevraagd mochten ze elkaar ook daadwerkelijk zien. De speciale aflevering is hieronder te bekijken en het reguliere seizoen is nog steeds te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire serie 'The 100' krijgt een premièredatum!
Series / Nieuws

Populaire serie 'The 100' krijgt een premièredatum!

Het finale seizoen heeft dan eindelijk een premièredatum en dus weten we wanneer de boel stopt.

Het is een jaar van series die gaan eindigen bij The CW. Niet alleen is Arrow na acht seizoenen gestopt, ook gaat Supernatural het bijltje erbij neergooien en stopt The 100. Nu weten we wanneer die laatste serie begint en eindigt.

The CW laat weten dat de eerste aflevering van The 100, seizoen 7, op 20 mei te zien zal zijn. Het seizoen krijgt zestien afleveringen en zal daarmee begin september klaar zijn. Het verhaal is nog niet helemaal duidelijk; dat is mettertijd steeds complexer geworden. De serie begint in elk geval 97 jaar na een kernoorlog die bijna al het leven op Aarde heeft uitgeroeid. Duizenden mensen wonen in een ruimtestation dat rond de aarde draait, de Ark.

Lees ook: Prequelserie 'The 100' vindt eerste overlevenden!

Overleven op Aarde
Omdat de Ark overbevolkt is, besluiten de inwoners om in totaal honderd jonge gevangenen naar de Aarde te sturen. Zij moeten uitzoeken of de Aarde weer bewoonbaar is, of toch niet. Daar komen ze Grounders tegen, mensen die al sinds het einde van de wereld overleven. De 100 kids moeten vervolgens niet alleen met de Grounders, maar ook elkaar vechten. In het zesde seizoen gebeurden er vrij bizarre dingen en werd de serie nog wat verder de toekomst in gebracht.

Lees ook: 'The 100' krijgt spannende prequelserie!

Overigens gaat de franchise verder; er komt nog een spin-off die zich 97 jaar voor de gebeurtenissen in de hoofdserie afspeelt. Daarvan wordt nu een pilot voorbereid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft Thor-serie 'Ragnarok' nog een seizoen!
Series / Nieuws

Netflix geeft Thor-serie 'Ragnarok' nog een seizoen!

De Noorse dramaserie rond de Noorse goden van weleer keert terug.

Vijf weken nadat het eerste seizoen te zien was, heeft Netflix de serie Ragnarok een tweede seizoen gegund. De show is geïnspireerd op Noorse mythologie en keert dus terug. Helaas is niet bekend wanneer dat precies het geval zal zijn. Wel moge duidelijk zijn dat we nog veel meer leren over de Noorse mythologie.

Ragnarok speelt zich af in het fictieve dorpje Edda, een Noors gehucht waar niet alle inwoners zijn wie ze zeggen te zijn. "Met hen ervaren we een drastisch veranderende wereld: smeltende poolkappen, warme winters, gewelddadige hoosbuien. Sommigen zouden zeggen dat we afstevenen op nog een Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt…"

Lees ook: Netflix toont megakrachten in trailer 'Ragnarok'

Omgaan met krachten
In het eerste, zesdelige seizoen, zien we dat Magne samen met zijn jongere broer Laurits en moeder naar het dorpje Edda verhuist. Daar is de rijke familie Jutul de baas, met een aantal fabrieken in bezit. Een onderzoek naar die fabrieken leidt al snel tot heel andere onthullingen. Maar bijzonder is ook dat Magne er al snel achterkomt dat hij de belichaming van Thor is.

Lees ook: Nieuwe blik op bizarre Netflix-serie 'Ragnarok'!

Magne begint daarom een gevecht om te proberen de Jutuls, die eigenlijk Jötunn (ijsreuzen) blijken te zijn een halt toe te roepen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook 'Baby Yoda' heeft last van het coronavirus
Series / Nieuws

Ook 'Baby Yoda' heeft last van het coronavirus

Helaas moeten fans nog langer wachten op het speelgoed van de franchise.

Slecht nieuws voor de fervente verzamelaars van merchandise. The Mandalorian zou natuurlijk allang merchandise moeten hebben, gemaakt rond het inmiddels befaamde groene kereltje Baby Yoda. Maar dat laat, zo blijkt nu, nog wat langer op zich wachten.

Disney besloot de merchandise niet uit te brengen voordat de serie van start ging. Het personage moest dé onthulling van de serie zijn en dat wilde men niet verpesten. Nu het eerste seizoen te zien is, kan die merchandise natuurlijk wel komen. En de aankondigingen zijn er natuurlijk al geweest. Alleen moeten mensen waarschijnlijk langer wachten.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt bijzondere eer van Amerikaans leger

Vertraging in productie
Hasbro meldt dat het coronavirus in China voor problemen zorgt. "Als de boel niet op peil is in juni of juli, verwachten we tekorten in alle merchandise." De verwachting is dat de productie met 5 tot 10 procent afneemt door het coronavirus en daarom "werken we met onze partnerfabrieken om de impact van sluiting als gevolg van het virus zo klein mogelijk te maken."

Lees ook: Tweede seizoen 'The Mandalorian' krijgt epische lichtzwaardactie

Hasbro is niet het enige bedrijf dat last heeft van COVID-19, zoals het virus genoemd is door de Wereld Gezondheidsorganisatie. MGM moest bijvoorbeeld aankondigen dat de release van Bond-film No Time to Die uitgesteld is naar november en de film Sonic the Hedgehog komt voorlopig niet uit in China. En techproducenten die al hun producten of onderdelen laten maken in Chinese fabrieken merken het ook al, nog los van de landen waar zaken stil komen te liggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende trailer 'La casa de papel' seizoen 4!
Series / Nieuws

Spannende trailer 'La casa de papel' seizoen 4!

Money Heist of La casa de papel is volgende maand terug op Netflix.

Het vierde seizoen van La Casa de Papel staat voor de deur en nu hebben we een volledige trailer voor dit nieuwe seizoen van de Spaanse misdaadserie. Ook de verschijningsdatum is bekend! Check de beelden en details hieronder.

Netflix zet La Casa de Papel - Part 4 of Money Heist seizoen 4 op 3 april online en ter gelegenheid is onderstaande trailer vrijgegeven. In de beelden zien we onder meer de personages Tokio, Lisboa, El Profesor, Berlin en Nairobi. Hun doel: een nieuwe overval en die moet uiteraard voorbereid worden.



Dat het plan anders uitpakt als verwacht en gehoopt, is geen verrassing. De trailer bereidt de kijkers daar uiteraard alvast op voor. Zet 3 april dus alvast in je agenda en bereid je voor op een nieuw 'papieren huis'!

Lees ook: Documentaire rond 'La Casa de Papel' in de maak

Seizoen 4 of Deel 2 van seizoen 2?
Overigens maakt dit vierde seizoen officieel deel uit van het tweede seizoen. De eerste twee 'seizoenen' vormden namelijk het verhaal rond de grote overval op een Spaanse bank. Dit 'vierde seizoen' is het tweede deel van de gebeurtenissen na die overval.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' heeft een LGBT-personage
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' heeft een LGBT-personage

Diversiteit in series wordt steeds belangrijker en dus geeft ook AMC daar gehoor aan.

The Walking Dead: World Beyond wordt de derde serie in het TWD-universum. En de show biedt voor het eerst een young adult-spin binnen de post-apocalyptische wereld vol enorm dodelijke zombies. En we horen nu dat deze serie de LHBTI-representatie wel op orde gaat hebben.

Er komt namelijk een nieuwe homoseksuele hoofdpersoon in de serie, genaamd Felix. De rol wordt gespeeld door Nico Tortorella, die zich in het echte leven identificeert als non-binair. De acteur vertelde tijdens talkshow Talking Dead, dat Felix de leider van de groep jonge overlevenden wordt, waar de serie zich op focust.

Lees ook: 'Walking Dead: World Beyond' is veel grootser dan de rest van het TWD-universum

Geweldige kerel
"Felix is een geweldige gozer," vertelde Tortorella. "Nee, Felix is slim en de meest loyale van al. De beschermer van zijn crew. Op zoveel manieren voelen de meiden Iris en Hope als zussen voor Felix. Zij vormen zijn enige familie. En de vader van de meisjes heeft hem min of meer geadopteerd, toen Felix uit huis gezet werd vanwege zijn homoseksualiteit. Dat is ook het eerste dat ik leerde over Felix toen ik over hem hoorde."

Lees ook: Nieuwe trailer 'The Walking Dead: World Beyond'!

De acteur vergelijkt Felix zelfs met een heel bekend personage: "Felix doet me heel erg denken aan Rick op z'n best in het eerste seizoen. En ik heb het gevoel dat Rick, waar hij ook is, dat zou herkennen in Felix." De serie krijgt twee seizoenen en begint op 12 april.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' levert toch weer enorm veel kijkers in
Series / Nieuws

'The Walking Dead' levert toch weer enorm veel kijkers in

Na het herstel van vorige week is het de vraag of de kijkcijfers gestabiliseerd zijn!

Vorige week was The Walking Dead voor het eerst weer te zien. De midseason premiere wist meer mensen naar AMC te trekken dan een groot deel van de rest van het tiende seizoen. Maar de hamvraag was natuurlijk of men dit in stand kon houden. Het antwoord is helaas van niet.

AMC zag 350.000 kijkers verdwijnen deze laatste nieuwe aflevering. Daarmee komt het aantal kijkers voor de meest recente aflevering uit op 3.159.000 mensen. Dat waren er bij de vorige aflevering nog 3.518.000. AMC levert ook flink in als het aankomt op de belangrijkste demografische sector; daar waren er vorige week nog 1,2 miljoen van aan het kijken en nu zijn dat er slecht 1 miljoen.

Lees ook: Hoe ging het met de bizarre naaktscène in 'The Walking Dead'?

Hoogtijdagen voorbij
In korte tijd zijn de hoogtijdagen van de AMC-serie voorbij gegaan. Waar er naar het zevende seizoen nog gemiddeld 13 miljoen mensen keken, is dat nu nog maar 4 miljoen. Echt goed gaat het dus niet met de serie, al gaat het nog slechter met Fear the Walking Dead, dat 1,5 miljoen mensen trok naar het vijfde seizoen. Ook die serie is vernieuwd en de kans is groot dat TWD dus nog een tijdje doorgaat.

Lees ook: De Whisperer War gaat los in promo 'The Walking Dead'

Kortom: helaas gaat het nu weer wat minder bij de serie. De vraag is wat er de komende weken gaat gebeuren, en vooral ook hoe het elfde seizoen het gaat doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Falcon is inderdaad de nieuwe Captain America in de serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!
Series / Nieuws

Falcon is inderdaad de nieuwe Captain America in de serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Het MCU heeft er een nieuwe Captain America bij. Eindelijk definitief!

Anthony Mackie heeft vandaag bevestigd dat hij het schild van Captain America overneemt in de serie The Falcon and the Winter Soldier. Die show moet straks te zien zijn op streamingdienst Disney+ en draait om het personage Sam Wilson, a.k.a. Falcon.

Tijdens een interview vertelde Mackie: "Met het idee van een zwarte man als Captain America, vind ik dat een opwindende taak, vooral in het moderne Amerika. Maar ik denk dat we een open geest hebben en dat ik ons als land wel kan vertrouwen, dat wij als zwarte mensen dat ook gewoon kunnen. We zijn als natie ook echt een melting pot."

Lees ook: Coronavirus zorgt voor probleem 'Falcon and the Winter Soldier'

Doet er niet toe
Volgens Mackie zou het er ook niet toe moeten doen hoe hij eruit ziet of wat de kleur van zijn huid is. Geheel terecht zegt hij: "Er is geen specifieke look of feel van wat een Amerikaan is. We zijn allemaal Amerikanen. Dus om Captain America te zijn, betekent voor mij dat ik iedereen wil vertegenwoordigen en niet een bepaalde groep mensen."

Lees ook: 'Supergirl'-acteur in 'The Falcon and the Winter Soldier'-serie

De serie is later dit jaar nog te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.