search
Meghan Markle ontvangt monsterbod voor terugkeer naar 'Suits'
Series / Nieuws

Meghan Markle ontvangt monsterbod voor terugkeer naar 'Suits'

Het bod dat Meghan Markle ontving komt echter niet rechtstreeks van de producenten van 'Suits'...

Geoffrey Ketels
Meghan Markle heeft een op z'n zachtst gezegd lucratief aanbod ontvangen om even terug te keren naar de tv-serie Suits. Er zijn echter een paar zaken die een terugkeer van Markle in de weg staan.

Het Duitse cosmeticabedrijf Biotulin heeft Meghan Markle een monsterbod gedaan om even terug te keren naar de tv-serie Suits. De hertogin van Sussex zou een slordige 5 miljoen dollar ontvangen (omgerekend zo'n 4,5 miljoen euro) om voor 5 seconden terug te zien te zijn in de tv-serie. Waarom slechts 5 seconden? Omdat het bedrijf het optreden van Markle in de reeks vooral ziet als een vorm van (zeer dure) product-placement.

Organische botox
Biotulin staat bekend als producent van organische botox. Deze zou er voor zorgen dat rimpels binnen amper één uur verdwijnen. Naar eigen zeggen is de hertogin reeds jarenlang fervent gebruiker van dit product. Het is reeds eerder bekend dat Markle graag terug zou willen keren naar de commerciële tv-wereld. De kans dat, dat in de serie Suits zal zijn is echter bijzonder klein. Dit omwille van verschillende redenen, namelijk:

1.) De reeks krijgt normaal geen vervolg meer;
2.) Wellicht ambieert Markle andere rollen dan deze van Rachel;

Eerder deden er ook reeds geruchten de ronde dat Markle interesse zou hebben in een samenwerking met Disney. Deze laatste ziet een dergelijke samenwerking evenwel (voorlopig?) niet zitten omdat Markle volgens Disney op moment van schrijven een controversieel figuur is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen