search
Nieuw op Netflix: Obscure schandalen in 'Dirty Money' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Obscure schandalen in 'Dirty Money' seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie 'Dirty Money' is vanaf woensdag 11 maart 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor mensen die wel van een schandaaltje houden. Morgen, woensdag 11 maart 2020 verschijnt namelijk het tweede seizoen van Dirty Money op streamingdienst Netflix.

Het eerste seizoen van Dirty Money deed bij haar lancering behoorlijk wat stof opwaaien. Nu is het de beurt aan het tweede seizoen. Ook nu weer zullen we heel wat obscure schandalen uit de zakenwereld te weten komen. Net zoals in het eerste seizoen het geval was zullen ook nu weer financiële wantoestanden evenals corruptie aan het daglicht worden gebracht.

Controversieel, maar kwalitatief
Het hoeft niet gezegd dat docu-series zoals deze Dirty Money in de praktijk altijd voor de nodige controverse zorgen. Dit gezegd zijnde worden de verhalen op correcte wijze ondersteund en zijn ze feitelijk correct. Hierdoor ontstaan interessante naslagwerken die menig aantal verhalen van corruptie kenbaar maken bij het grote publiek.

Dat het eerste seizoen van Dirty Money goed werd onthaald blijkt niet in het minst uit de scores op gespecialiseerde websites. Met name op IMDB is er sprake van een score van een mooie 8,1/10.

Ben jij ook al benieuwd naar al het moois dat Dirty Money voor jou zal in petto hebben? Bekijk dan snel alvast even de hieronder terug te vinden trailer. Wil je liever meteen met het volledige tweede seizoen aan de slag? Dan is dat mogelijk vanaf morgen, woensdag 11 maart 2020 op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen