'The Walking Dead' levert toch weer enorm veel kijkers in

Na het herstel van vorige week is het de vraag of de kijkcijfers gestabiliseerd zijn!

Jim Pedd, 06-03-2020 07:02

Vorige week was The Walking Dead voor het eerst weer te zien. De midseason premiere wist meer mensen naar AMC te trekken dan een groot deel van de rest van het tiende seizoen. Maar de hamvraag was natuurlijk of men dit in stand kon houden. Het antwoord is helaas van niet.
AMC zag 350.000 kijkers verdwijnen deze laatste nieuwe aflevering. Daarmee komt het aantal kijkers voor de meest recente aflevering uit op 3.159.000 mensen. Dat waren er bij de vorige aflevering nog 3.518.000. AMC levert ook flink in als het aankomt op de belangrijkste demografische sector; daar waren er vorige week nog 1,2 miljoen van aan het kijken en nu zijn dat er slecht 1 miljoen.

Lees ook: Hoe ging het met de bizarre naaktscène in 'The Walking Dead'?

Hoogtijdagen voorbij
In korte tijd zijn de hoogtijdagen van de AMC-serie voorbij gegaan. Waar er naar het zevende seizoen nog gemiddeld 13 miljoen mensen keken, is dat nu nog maar 4 miljoen. Echt goed gaat het dus niet met de serie, al gaat het nog slechter met Fear the Walking Dead, dat 1,5 miljoen mensen trok naar het vijfde seizoen. Ook die serie is vernieuwd en de kans is groot dat TWD dus nog een tijdje doorgaat.

Lees ook: De Whisperer War gaat los in promo 'The Walking Dead'

Kortom: helaas gaat het nu weer wat minder bij de serie. De vraag is wat er de komende weken gaat gebeuren, en vooral ook hoe het elfde seizoen het gaat doen.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Kijkcijfers

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix