search
Uma Thurman in nieuwe spannende serie van Apple TV+
Series / Nieuws

Uma Thurman in nieuwe spannende serie van Apple TV+

Uma Thurman speelt een succesvolle zakenvrouw die de kidnapping van haar zoon onderzoekt in deze nieuwe serie van Apple.

Apple maakt bekend dat Uma Thurman de hoofdrol krijgt in hun adaptie van het Israëlische drama False Flag. De serie gaat Suspicion heten en zal uiteindelijk op AppleTV+ te zien zijn.

Thurman is natuurlijk vooral bekend vanwege haar rollen in Kill Bill en Pulp Fiction. Toch is Suspicion niet de eerste televisierol voor Thurman, voorheen was ze ook te bewonderen in de serie Chambers van Netflix.

Kidnapping
Suspicion belooft een spannende thriller te worden, waarin de zoon van een prominente zakenvrouw wordt gekidnapt. De eenentwintigjarige Leo verdwijnt opeens uit een luxe hotel in New York en vier Britten worden van deze kidnapping verdacht, maar hebben zij hier ook iets mee te maken?

Andere bekende namen die meedoen aan deze serie zijn onder andere: Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans) en Georgina Campbell (Black Mirror). De serie wordt geproduceerd door Keshet Productions en het is nog niet duidelijk wanneer Suspicion zal uitkomen op AppleTV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen