Chris Rock: "in de serie 'Fargo' speel ik de beste rol van mijn leven"

Chris Rock:

Chris Rock belooft alvast dat zijn rol in het nieuwe seizoen van ‘Fargo’ de beste uit zijn carrière zal zijn.

Tom van der Krieke, 12 maart 2020 om 11:35

Het vierde seizoen van Fargo moet nog uitkomen, maar Chris Rock stelt alvast dat hij in het nieuwe seizoen de beste acteerprestatie van zijn carrière levert. Chris Rock kreeg tijdens de productie tevens de vrijheid om dialogen te herschrijven om zijn personage authentieker te maken.
In het aankomende seizoen van Fargo speelt Rock de doorgewinterde crimineel Loy Cannon. Dit personage heeft echter twee kanten. Aan de ene kant is Cannon een kerkganger, zakenman en lieve vader, maar aan de andere kant ook een meedogenloze crimineel.

Lees ook: Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!

“Grootste Fargo tot nu toe”
Volgens Chris Rock is dit de beste rol die hij tot nu toe heeft mogen spelen en volgens de acteur zelf zal er waarschijnlijk in de toekomst niet meer zo’n goede rol langskomen. Rock vond het daarnaast erg fijn dat hij de vrijheid kreeg om samen met de schrijvers dialogen te herschrijven om zijn personage nog authentieker te maken.

Daarnaast geeft Chris Rock aan dat het aankomende seizoen van Fargo “het grootste Fargo tot nu toe” wordt. In het verleden ging Fargo vooral uit kleine verhalen die steeds meer uit de hand liepen, maar in het nieuwe seizoen begint het verhaal al groot met verschillende gangsters en dit zal langzamerhand steeds meer uit de hand lopen. Dit alles belooft in ieder geval veel moois voor het nieuwe seizoen van Fargo. Het vierde seizoen komt op 19 april uit, de eerste drie seizoenen zijn nog steeds op Netflix te vinden.

Lees ook: 'Fargo' vindt nieuwe held voor 4e seizoen

Bron: IndieWire

Lees meer over: Chris Rock, Fargo, FX, Netflix

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws