'Game of Thrones'-acteur in HBO's 'The Last of Us'?

Game of Thrones-acteur in HBO's The Last of Us?

Als je fans vraagt wie de rol van Joel moet spelen, hebben ze één antwoord.

Jim Pedd, 14 maart 2020 om 14:14

Als je fans vraagt welke acteur de rol van Joel moet spelen in HBO-serie The Last of Us, hebben ze daar maar één antwoord op. Wat hen betreft, moet niemand minder dan Nikolaj Coster-Waldau die rol spelen. Deze acteur kennen we natuurlijk van HBO’s Game of Thrones.
In die serie speelde Coster-Waldau jarenlang de rol van Jaime Lannister. Een tragisch personage, dat in eerste instantie een schurk was, daarna een goeierik werd en uiteindelijk weer terugveerde naar zijn slechtere kanten. Dat speelde Coster-Waldau met verve, want hij liet vaak een soort gepijnigdheid zien in Jaime. En die kan hij gebruiken voor de rol van Joel.

Lees ook: HBO maakt serie van hitgame 'The Last of Us'

The Last of Us
De serie The Last of Us speelt zich af in een wereld na de zombie-apocalypse. Joel ontmoet het jonge meisje Ellie, dat immuun lijkt te zijn voor de ziekte die ervoor heeft gezorgd dat de maatschappij totaal vervallen is. Samen met haar reist hij door een vervallen Amerika, op zoek naar de mensen die mogelijk met behulp van Ellie’s bloed voor een geneesmiddel kunnen zorgen.

Lees ook: Enorme succes Netflix-serie 'The Witcher' maakte gameverfilming 'The Last of Us' mogelijk

HBO kondigde deze week plotsklaps aan dat het een serie zou gaan maken rond de populaire PlayStation-game. Die keuze komt naar het schijnt voort uit het grote succes van Netflix met The Witcher.


Lees meer over: The Last of Us, HBO, Nikolaj Coster Waldau

Populair nieuws