Deze series verschenen deze week op Netflix

Deze series verschenen deze week op Netflix

Deze week verschenen enkele nieuwe, opmerkelijke series op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 14 maart 2020 om 15:12

Een nieuwe week is voorbij gegaan waarin er in de wereld heel wat is gebeurd. Ook op Netflix verschenen weer enkele nieuwe afleveringen en series. Welke dat zijn ontdek je hier op deze pagina!
Dirty Money (seizoen 2)
Op 11 maart 2020 verscheen het tweede seizoen van Dirty Money op Netflix. Dirty Money is een docu-serie waarin heel wat obscure schandalen uit de zakenwereld aan bod komen. In het bijzonder financiële wantoestanden en corruptie worden door de reeks aangekaart. De reeks is vrij controversieel, maar geniet wereldwijd een niet onaanzienlijke populariteit.


On My Block (seizoen 3)
Het derde seizoen van de serie On My Block staat volledig in het teken van "onafgehandelde zaken". Wie daar niet aan wil meewerken blijkt een groot probleem te hebben. Verder zien we dat Monse zich intussen meer dan heeft weten te bewijzen als de leider van haar bende. Op hetzelfde ogenblik stellen er zich in het derde seizoen van deze reeks enkele nieuwe vragen. Bloeit er bijvoorbeeld terug wat moois tussen Cesar en Monse? En is Ruby in staat om de financiële problemen van zijn ouders op te lossen? Je ziet het allemaal in het derde seizoen van On My Block welke sinds 11 maart op Netflix staat.


100 Humans (seizoen 1)
Een nieuwe, experimentele reeks welke is toegevoegd aan het aanbod van Netflix luistert naar de naam 100 Humans. Aan de serie doen 100 mensen mee met een experimentele achtergrond. Samen moeten ze verschillende aspecten verkennen en ontdekken van het menselijk leven. Het gaat hierbij niet alleen om leeftijd en seks, maar ook om geluk evenals heel wat andere aspecten. Een vrij opvallende reeks die toch zomaar eens aan zou kunnen slaan.


Bloodride (seizoen 1)
Bloodride is een horror-serie van niemand minder dan Kjetil Indregard. Bij menig aantal mensen zal deze naam ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. In het verleden was hij dan ook reeds verantwoordelijk voor de reeks Maniac welke kon rekenen op heel wat lovende commentaren. Bloodride is een intensieve horror-serie welke de kijkers ongetwijfeld meermaals op het puntje van hun stoel zal doen belanden. Het eerste seizoen van Bloodride is verschenen op 13 maart 2020 op Netflix.


Elite (seizoen 3)
Menig aantal mensen kijken reeds enige tijd uit naar de lancering van het derde seizoen van Elite. Het derde deel uit de reeks belooft in ieder geval vrij bizar te worden. Zo zien we onder meer de terugkeer van het personage van 'Polo'. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht lijtk Polo niet teruggekeerd te zijn om wraak te nemen op zijn vrienden. In tegendeel zelfs, eigenlijk wil hij gewoon vergeven worden. Een mooie gedachte, al lijkt de kans behoorlijk klein te zijn dat dit ook echt zal gebeuren. Het derde seizoen van Elite werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix op 13 maart 2020.


Naast de bovenstaande nieuwe series en seizoenen die er deze week zijn verschenen werden er ook enkele nieuwe afleveringen van andere reeksen toegevoegd. Het ging hierbij niet alleen om Riverdale, maar ook om Legends of Tomorrow en Better Call Saul.

Lees meer over: Netflix, serie, series, Netflix serie, Netflix series

Populair nieuws