3 niet te missen series op Amazon Prime Video!

3 niet te missen series op Amazon Prime Video!

Sinds kort is Amazon Prime Video in Nederland en ook deze streamingdienst heeft veel te bieden.

Bram de Groot, 16 maart 2020 13:39

Op Amazon Prime Video staan series van Amazon zelf, maar ook heel veel andere series. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Prime Video kunt vinden!
The Man in the High Castle (4 seizoenen)
Met Rufus Sewell, Luke Kleintank, Rupert Evans en Alexa Davalos is dit een serie die gebaseerd is op de bekroonde roman van Philip K. Dick. De opvallende, goed ontvangen serie is geproduceerd door Ridley Scott en Frank Spotnitz. Er staan vier seizoenen op Amazon Prime Video en hiermee is de serie afgerond.

Seizoen 1 van The Man in the High Castle schetst een wereld waarin de geallieerden de Tweede Wereldoorlog hebben verloren en Japan en Duitsland heersen over de Verenigde Staten.


The Boys (1 seizoen)
Verleden jaar debuteerde de stevige superheldenserie The Boys op Amazon, met namen als Karl Urban, Jack Quaid en Antony Starr. Deze werd goed ontvangen en is een verfilming van de gelijknamige comic van Garth Ennis en Darick Robertson. Er staat nu één seizoen live en een tweede seizoen zou snel moeten volgen.

Het eerste seizoen van The Boys wordt een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden - zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden - hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.


Jack Ryan (1 seizoen)
Met rollen voor John Krasinski, Wendell Pierce en Noomi Rapace is dit een eerste serie rond Jack Ryan, het personage van schrijver Tom Clancy. Het personage kreeg al vele boeken en de afgelopen jaren verschenen er al heel wat films. Ondertussen staan er twee seizoenen online en het derde is onderweg.

In seizoen 1 zien we hoe Jack Ryan op onderzoek in Zuid-Amerika gaat na het volgen van een verdachte zending in de Venezolaanse jungle gaat. Als Jack een verregaande samenzwering dreigt te onthullen, gaat de president van Venezuela in de tegenaanval en treft Jack thuis. Daarom gaat Jack op missie in de VS, het VK, Rusland en Venezuela om het complot van de president te ontrafelen en de stabiliteit in het land terug te brengen.


Lees meer over: The Boys, The Man in the High Castle, Jack Ryan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws