Coronacrisis: Disney+ series van Marvel laten zich niet stoppen!

Productie Disney+ series door ondanks Corona

De productie van menig aantal series en films ligt stil vanwege het Coronavirus, maar niet alle producties blijken even hard getroffen...

Geoffrey Ketels, 17 maart 2020 om 17:09

Menig aantal producties zijn stilgelegd of opgeschort door het Coronavirus. Verschillende studios waaronder Universal en Warner Bros. hebben inmiddels laten optekenen hun producties allemaal op te schorten. Aan bepaalde reeksen wordt er echter wel gewoon verder gewerkt.
De productie van een groot aantal series en films, eigenlijk zo goed als allemaal, ligt momenteel stil vanwege de dreiging die wordt veroorzaakt door het Coronavirus. Dit gezegd zijnde wordt er (achter de schermen) dan toch gewoon doorgewerkt aan bepaalde projecten. Zo heeft Disney laten optekenen dat het volop bezig is met de afwerking van de voorbereiding van verschillende Marvel series.

Cast & crew
In het bijzonder zou het nieuws betrekking hebben tot vier verschillende series. Het gaat hierbij om Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight. Op moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer de daadwerkelijke productie van de series nu exact zou moeten beginnen. Dit gezegd zijnde werd wel reeds een team van showrunners en schrijvers aangesteld.

Ondanks het feit dat er voor alle aangehaalde series dus reeds showrunners en schrijvers zijn gevonden is het zo dat de cast nog niet volledig is samengesteld. Hier kan Disney nu stevig werk van gaan maken in afwachting van het opstarten van de productie.

Er mag dan dus met andere woorden momenteel niet worden gefilmd, dat neemt niet weg dat er nog steeds naarstig aan bepaalde series wordt gewerkt.

Lees meer over: Disney, Disney Plus, Marvel, serie, series

Populair nieuws