Nieuwe Marvel-serie 'Helstrom' vindt zijn cast

Nieuwe Marvel-serie 'Helstrom' vindt zijn cast

De serie zal ergens volgend jaar door Hulu beschikbaar worden gesteld.

Zilko Tarici, 9 oktober 2019 om 11:23

Hulu en Marvel Entertainment hebben de volledige cast van live-action serie Helstrom aangekondigd. In de serie volgen we broer en zus Daimon en Ana Helstrom, de kinderen van een beruchte seriemoordenaar. Geteisterd door deze achtergrond, jagen de twee op de meest kwaadaardige personen op onze planeet.
Tom Austen (Grantchester, The Royals) speelt Daimon Helstrom, een professor ethiek die in zijn vrije tijd demonen uitdrijft. Daimon heeft niet de illusie dat hij de wereld kan redden, maar probeert wel de mensen in zijn nabijheid te beschermen tegen het kwaad.

Sydney Lemmon (Fear the Walking Dead) speelt op haar beurt de rol van Ana Helstrom, de directeur van een succesvol veilinghuis. Ondanks deze keurige baan is haar ware passie slechteriken uitschakelen.

Sterke ondersteuning
De twee hoofdrolspelers worden in Helstrom ondersteund door acteurs als Elizabeth Marvel, Ariana Guerra, Robert Wisdom, June Carryl en Alain Uy.

Het eerste seizoen van Helstrom zal bestaan uit tien afleveringen. De serie wordt geproduceerd door Jeph Loeb en Paul Zybszewski, die ook dienst zal doen als showrunner. De opnames beginnen in de komende maanden, wat wordt gevolgd door een release ergens in 2020.

Bron: Hulu

Lees meer over: Marvel, Helstrom, Hulu, Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel

Populair nieuws