search
Krijgt Netflix-serie 'Kingdom' een derde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt Netflix-serie 'Kingdom' een derde seizoen?

Is het mogelijk dat er meer afleveringen komen in de gave zombie-serie?

Sinds 14 maart is op Netflix het tweede seizoen van Kingdom te streamen. De epische zombieserie die zich afspeelt in het Korea van de middeleeuwen heeft nu twaalf afleveringen. De hoop van velen zal zijn dat er nog een seizoen komt, maar krijgen we dat wel?

Kingdom draait om kroonprins Lee Chang, het jongste lid van de koninklijke familie, die zijn best doet om te overleven in een dodelijke politieke machtsstrijd. Omdat hij de zoon van een concubine is, is de aanspraak die Lee op de kroon kan maken beperkt.

En dus doet hij het enige wat hij kan doen: zich bemoeien met de coup tegen zijn vader. Maar tegelijk worden verschillende steden overrompeld door zombies. Aan Lee de taak om te proberen te overleven én om de zombies te verslaan.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Kingdom' seizoen 2

Derde seizoen
Er is nog geen nieuw seizoen besteld door Netflix. Nog voordat het eerste seizoen te zien was, bestelde men al een tweede reeks. Dat wees erop dat de hoop groot was en de ontvangst van het derde seizoen is tot nu toe erg goed. De kans lijkt dus groot dat we meer afleveringen krijgen.

Lees ook: Trailer en premièredatum voor Netflix-zombieserie 'Kingdom' S2

Als die er dan komen, zal het waarschijnlijk nog wel even duren. Het eerste seizoen was in januari 2019 te zien. Seizoen 2 debuteerde in maart 2020 en de kans is daarmee groot dat het derde seizoen pas in de eerste helft van 2021 te zien kan zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen