Nieuwe afleveringen 'The Flash' en 'Legends of Tomorrow' uitgesteld

Nieuwe afleveringen Arrowverse even uitgesteld

Het coronavirus heeft nog een naar effect: afleveringen van onze favoriete series worden uitgesteld.

Jim Pedd, 20 maart 2020 om 07:07

Slecht nieuws rond het Arrowverse. The CW heeft besloten de afleveringen van The Flash en Legends of Tomorrow die de komende weken te zien zouden zijn, uit te stellen. De afleveringen die deze maand nog te zien zouden zijn, komen allemaal niet uit.
24 maart zouden we de achtste aflevering van het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow te zien krijgen. Zari, Not Zari, zoals de aflevering heet, is van het uitzendschema gehaald. In plaats daarvan krijgen we de aflevering A Head of Her Time te zien - een herhaling. Ook is aflevering 9 vervangen - The Great British Fake-Off - door een eerdere aflevering (Mortal Khanbat genaamd).

Lees ook: Arrowverse krijgt volgend jaar nog een megaspektakel

The Flash ook
The Flash moet er ook aan geloven. De rode snelheidsduivel slaat volgende week dinsdag over. Die aflevering is met een week uitgesteld. Daarmee krijgen we op 31 maart niet de aflevering So Long and Goodnight te zien, maar een herhaling van Grodd Friended Me, die eerder al eens uitgezonden is.

Lees ook: ‘The Flash’ krijgt opvallende terugkeer!

Waarom The CW tot dit nieuws besloten heeft, is niet helemaal duidelijk, al heeft het er vermoedelijk mee te maken dat de productie van andere afleveringen voorlopig stil ligt.

Bron: CBR

Lees meer over: The Flash, Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse, Coronavirus

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws