Deze Arrowverse-series krijgen minder afleveringen

Deze Arrowverse-series krijgen minder afleveringen

Verschillende series leveren afleveringen in voor deze seizoenen, wat te wijten valt aan het coronavirus.

Jim Pedd, 20 maart 2020 10:22

Afhankelijk van wanneer de opnames van The Flash, Supergirl en Batwoman hervat worden, krijgen fans mogelijk kortere seizoenen van de Arrowverse-series. Daar zorgt het coronavirus op dit moment voor. De opnames van veel van de series van The CW liggen nu stil.
Nog geen week geleden besloot The CW om de opnames van zijn Arrowverse-series stil te leggen. Dit seizoen zijn enkel The Flash, Supergirl en Batwoman genomineerd voor meer dan twintig afleveringen. Black Lightning en Legends of Tomorrow krijgen er slechts zestien en lijken dat aantal gewoon te halen.

Lees ook: Arrowverse krijgt volgend jaar nog een megaspektakel

Kortere seizoenen
Vandaag horen we via TV Line dat de verschillende Arrowverse-series flink ingekort gaan worden. Dat gaat op voor de series die meer dan twintig afleveringen krijgen. Specifiek houdt dat in, dat The Flash, Supergirl en Batwoman dus ingekorte seizoenen krijgen.

Lees ook: Reverse Flash keert waarschijnlijk terug in 'The Flash'

Van het zesde seizoen van The Flash waren 20 van de 22 afleveringen reeds opgenomen. Supergirl had er 21 van de 22 af. Wat Batwoman betreft, zijn er 19 van de 22 opgenomen. De kans is groot dat The CW voor al die seizoenen besluit dat het goed is zo en dat er hooguit nog wat pick-ups gedaan worden om alles mooi af te ronden.

Bron: TVLine

Lees meer over: Arrowverse, DC, The CW, The Flash, Supergirl, Batwoman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws