'The Umbrella Academy' laat zich niet afremmen door coronavirus

Werk aan 'The Umbrella Academy' S2 gaat door

Steve Blackman laat weten dat de postproductie van 'The Umbrella Academy' volop bezig is.

Tom van der Krieke, 20 maart 2020 om 11:23

Het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy lijkt niet vertraagd door het coronavirus. Bedenker van de serie, Steve Blackman, heeft namelijk goed nieuws voor de fans.
In een Instagrampost laat de maker weten dat zelfs het coronavirus de productie van het tweede seizoen niet kan stoppen. Op de foto die Blackman er bij plaatst is te zien dat het tweede seizoen van The Umbrella Academy volop in postproductie is.

Lees ook: Netflix-serie 'The Umbrella Academy' krijgt een prequel-comic

Bebaarde Diego
Eerder werd al bekend dat de laatste opnames voor het tweede seizoen al in november geweest waren, dus dat deze sowieso niet in het geding waren gekomen door het virus. De postproductie van een serie als The Umbrella Academy is echter ook een intensief proces.

Steve Blackman en consorten lijken er dus alles aan te doen om te blijven werken aan het nieuwe seizoen van The Umbrella Academy. Ook is er in het instagrambericht van Blackman te zien dat Diego een nieuw uiterlijk lijkt te krijgen in het nieuwe seizoen. Diego lijkt zowel op zijn hoofd als op zijn gezicht flink wat haargroei gehad te hebben.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van The Umbrella Academy op Netflix komt. Als alles zo doorzet komt het tweede seizoen waarschijnlijk nog ergens dit jaar uit. Het eerste seizoen van The Umbrella Academy is hier op Netflix te bekijken.Lees ook: Hitserie 'The Umbrella Academy' wenst je een fijne 'disfunctionele' Kerst!

Bron: CinemaBlend

Lees meer over: The Umbrella Academy, corona, Netflix

Populair nieuws