Nieuw op Netflix: Mysterie en drama in 'Dare Me' seizoen 1

Nieuw op Netflix: Mysterie en drama in 'Dare Me'

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott...

Geoffrey Ketels, 19 maart 2020 om 13:12

Vanaf morgen, vrijdag 20 maart 2020 is op Netflix een nieuwe serie te bekijken genaamd Dare Me. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott.
Heel wat mensen die houden van boeken waren het er reeds enige tijd met elkaar over eens. Het boek Dare Me welke op de markt was gelanceerd door Megan Abbott zou zomaar een prachtig script kunnen zijn voor een tv-serie. Enige tijd later is dat precies wat er is gebeurd. Vanaf morgen, vrijdag 20 maart is de reeks welke is gebaseerd op dit boek immers op Netflix te bekijken.

Niet helemaal nieuw
Dare Me is zeer concreet gebaseerd op de bestseller van Megan Abbott welke verscheen in het jaar 2012. Zowel Abbott als Gina Fattore hebben meegewerkt aan de totstandkoming van de reeks.

Helemaal nieuw is de serie echter niet. Eerder, namelijk op 29 december 2019 verscheen ze immers reeds op USA Network. De reviews van de pers waren er niet naast en heel wat bronnen gaven de reeks dan ook prima cijfers. Op IMDB beschikt de serie op moment van schrijven echter slechts over een score van 6,3. De meningen zijn dus duidelijk wel verdeeld.

In ieder geval, Dare Me vertelt het verhaal van een team cheerleaders welke onder leiding staan van de grofgebekte Beth (gespeeld door Marlo Kelly) en haar beste vriendin Addy (Herizen Guardiola). Mysterie, drama en gevaar treffen het groepje wanneer hun nieuwe coach arriveert.

Wil jij wel graag de serie Dare Me bekijken? Dan is dat mogelijk vanaf morgen, vrijdag 20 maart 2020 op Netflix. De trailer van de reeks is hieronder reeds te bekijken.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Dare Me, serie, Netflix

Populair nieuws