search
Nieuw op Netflix: Spannende avonturen in 'The Letter for the King'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Spannende avonturen in 'The Letter for the King'

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tonke Dragt en verschijnt vrijdag 20 maart 2020 op Netflix...

Geoffrey Ketels
Misschien wel één van de belangrijkste series waar veel abonnees van Netflix op zitten te wachten is The Letter for the King. Wel, dat wachten is nu bijna voorbij. De reeks is namelijk vanaf morgen, vrijdag 20 maart 2020 te bekijken op de streamingdienst!

The Letter for the King is als serie dus volledig gebaseerd op het Nederlandse avonturenboek van Tonke Dragt. De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Gijs Blom, Amir Wilson en Ruby Serkis. Voor de opnames van de reeks werd er naar verschillende uithoeken van de wereld gevlogen. Zo zou een deel van de opnames hebben plaatsgevonden in Praag en een ander deel in Nieuw-Zeeland.

Lees ook: Première Netflix-serie 'The Letter for the King' afgelast

Geen feestelijke première
In eerste instantie zou er voor de lancering van The Letter for the King een feestelijke première worden georganiseerd. Deze première zou doorgaan in Pathé Tuschinski in Amsterdam op 16 maart, maar werd als gevolg van het Coronavirus afgelast. Geen feestelijke première dus, maar gelukkig gaat de lancering op Netflix wel door zoals gepland.

Ben jij ook benieuwd naar hoe het bekende avonturenboek van Tonke Dragt er op het kleine scherm uitziet? Dan kan je daarvoor vanaf morgen terecht op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een mooie voorsmaakje!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen