Deze series verschenen deze week op Netflix!

Deze series verschenen deze week op Netflix!

Deze nieuwe series werden deze week gelanceerd op de streamingdienst van Netflix...

Geoffrey Ketels, 23 maart 2020 om 10:18

Net zoals alle weken heeft Netflix ook deze week terug een aantal nieuwe series aan haar aanbod toegevoegd. Ondanks het feit dat er niet zoveel nieuwe series verschenen is de kwaliteit op z'n minst geweldig te noemen.
The Boss Baby: Back in Business
In de animatieserie The Boss Baby: Back in Business tracht de Boss Baby een goede balans te vinden tussen enerzijds zijn drukke baan bij Baby Corp en anderzijds zijn familie. Bovendien is het zo dat de inwoners van de Aarde plots een zwak blijken te hebben voor kittens. Dit zorgt er voor dat baby's ineens een behoorlijk stuk minder populair zijn. De reeks ging in première op 6 april 2018 en het derde seizoen is vanaf 16 maart te bekijken op Netflix.

Dare Me
Op 20 maart verscheen de reeks Dare Me, gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott. In de reeks volgen we een team van cheerleaders welke onder leiding staan van de altijd weer even grofgebekte Beth en haar beste vriendin Addy. Op het ogenblik dat hun nieuwe coach arriveert worden ze geconfronteerd met heel wat mysterie, drama en gevaar.


The Letter for the King
De serie waar de meeste abonnees van Netflix deze week naar uitkeken is ongetwijfeld The Letter for the King. De reeks is gebaseerd op het populaire, Nederlandse avonturenboek van Tonke Dragt. De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen zoals Gijs Blom, Amir Wilson evenals Ruby Serkis. De opnames voor de serie werden gemaakt in Praag evenals in het prachtige Nieuw-Zeeland.


Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst

Populair nieuws