search
Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix
Series / Nieuws

Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix

Althans, als je alleen kijkt naar de series die door Netflix aangekocht zijn.

Netflix trekt in deze tijd van het coronavirus heel wat meer kijkers. De serie The Office is nog steeds de populairste serie op de streamingdienst. Die vlieger gaat op, als je alleen kijkt naar de streams van aangekochte series.

Dat meldt Variety vandaag op basis van Nielsens ratings. De ratings bedekken enkel de kijkers die via televisie gebruik maken van Netflix. Streams die via mobiel of een computer verlopen, zijn niet meegerekend. En er is alleen gekeken naar Netflix in de Verenigde Staten. Maar het is wel een indicatie.

Lees ook: Gaat er na 'Friends' nu ook een reünie voor 'The Office' komen?

The Office
The Office trok zo'n 189.000 kijkers in de week die door Nielsen bekeken werd. Op de tweede plaats staat Schitt's Creek met 112.000 views. Dat zijn kijkcijfers die een stuk lager liggen dan die van Netflix zelf. Kijk je naar de Originals, dan wordt The Trials of Gabriel Fernandez heel erg veel bekeken met 3,5 miljoen streams in de Verenigde Staten.

Lees ook: Krijgt hitserie 'The Office' misschien tóch een reboot?

The Office zal overigens binnenkort verdwijnen van Netflix. Dan gaat de serie over naar Peacock, de nog te lanceren streamingdienst van NBC Universal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen