'Game of Thrones'-ster Sophie Turner in spannende trailer 'Survive'

Sophie Turner in spannende trailer 'Survive'

Het is de eerste grote tv-rol van Turner sinds Game of Thrones vorig jaar eindigde.

Zilko Tarici, 25 maart 2020 om 10:10

Quibi heeft vandaag de officiële trailer van Mark Pellingtons thriller-serie Survive onthuld. Hoofdrolspelers zijn Sophie Turner (Game of Thrones) en Corey Hawkins (Straight Outta Compton). Dit is de eerste grote tv-rol van Turner sinds Game of Thrones vorig jaar ten einde kwam. Je kunt de trailer hieronder bekijken!
In de serie, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Richard Abate, zien we hoe een vliegtuig neerstort op een met sneeuw bedekte berg. De twee overlevenden, Jane (Turner) en Paul (Hawkins) moeten samen onder erbarmelijke omstandigheden hun weg naar de bewoonde wereld zien terug te vinden.

Een nieuwe streamingdienst
Survive is een serie die exclusief is gemaakt voor de nieuwe streamingdienst Quibi (dat staat voor 'Quick Bites'). Deze dienst wordt op 6 april a.s. gelanceerd.

Tevens worden er projecten voor Quibi ontwikkeld door talenten als Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Steven Spielberg, Paul Feig, Anna Kendrick, Laurence Fishburne en Don Cheadle.

Het unieke aan Quibi is dat de dienst series van 2 tot 4 uur opgedeeld in afleveringen van 10 minuten beschikbaar stelt. Survive wordt op 6 april a.s. beschikbaar gesteld door Quibi.


Bron: Quibi

Lees meer over: Sophie Turner, Corey Hawkins, Game of Thrones, Survive, Quibi

Populair nieuws