Nieuw op Netflix: Twaalfde en laatste seizoen van 'The Big Bang Theory'!

Nieuw op Netflix: S12 'The Big Bang Theory'!

Het twaalfde en laatste seizoen is vanaf 1 oktober te bekijken...

Geoffrey Ketels, 30 september 2019 om 13:55

Enkele maanden geleden verraste Netflix vriend en vijand door plots 11 seizoenen van The Big Bang Theory online te plaatsen. Het twaalfde en laatste seizoen ontbrak toen nog, maar daar komt morgen, dinsdag 1 oktober 2019 verandering in.
Toen Netflix de eerste elf seizoenen van The Big Bang Theory online plaatste stelden menig aantal fans zich meteen de vraag of en vooral wanneer het twaalfde seizoen zou verschijnen op de populaire streamingdienst. Ondanks het feit dat we nog even geduld hebben moeten koesteren is het wachten nu zo goed als voorbij!

Lees ook: Netflix zet onverwachts 11 seizoenen 'The Big Bang Theory' online!

Razend populair
The Big Bang Theory mag zich met gepaste trots één van de populairste series ooit noemen. De eerste pilot verscheen op 1 mei 2006 waarbij de laatste aflevering in de Verenigde Staten werd uitgezonden eind mei van dit jaar. Daarmee komt voor CBS een einde aan een belangrijk tijdperk.

Door de jaren heen kon The Big Bang Theory blijvend rekenen op een trouwe schare fans. Ondanks het feit dat enkele latere seizoenen minder goed scoorden in vergelijking met de eerste bleef de populariteit van de reeks aanzienlijk. Dit blijkt eveneens uit de scores op gespecialiseerde websites.

Op IMDB kan The Big Bang Theory bijvoorbeeld rekenen op een totale score van 8,1/10. Ook op Rotten Tomatoes valt eenzelfde score op te merken. Kijk jij ook al enige tijd uit naar het finale seizoen van deze populaire CBS-reeks? Dan is het wachten nu eindelijk voorbij! Het twaalfde en laatste seizoen is vanaf morgen, dinsdag 1 oktober 2019 te bekijken op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: The Big Bang Theory, serie, Netflix

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws