Gaan we Michonne terugzien in de 'The Walking Dead'-films?

Zien we Michonne terug in de The Walking Dead-film

Rick Grimes krijgt een trilogie. Een rol voor Michonne lijkt zeer waarschijnlijk.

Jim Pedd, 27 maart 2020 om 11:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen zondag namen we afscheid van Michonne in The Walking Dead. Maar hoewel het personage nu vertrokken is uit de serie, blijkt er nog wel een toekomst voor haar te zijn in de franchise.
Michonne ontdekte in de meest recente aflevering dat Rick Grimes nog altijd leeft. Ze heeft haar liefde al zes jaar niet meer gezien en besluit om hem te gaan zoeken. De zoekende vrouw is het laatste wat we zien, waarmee haar verhaal dus een open einde kent en de deur wagenwijd open staat voor een terugkeer.

Lees ook: 'The Walking Dead': zo vertrekt Michonne uit de serie

Een terugkeer
Scott Gimple, die als hoofd van de franchise actief werkt aan de Rick Grimes-films, laat nu weten dat het “heel terecht” is om aan te nemen dat het verhaal van Michonne nog niet voorbij is. “Wellicht zien we zelfs meer van haar verhaal straks. Met haar vertrek is ook een heel nieuwe verhaallijn gestart.”

Lees ook: Wat is er met Rick gebeurd sinds zijn vertrek uit 'The Walking Dead'?

“We kijken naar deze verhalen en vragen ons altijd af wat het punt van een verhaal is. Aan het eind van haar reis, zijn er grote hints voor waar Rick is en heeft ze een richting om in te slaan. En ze stopt om iemand te helpen. Dat is wie ze is en wie ze is geworden. Op sommige manieren heeft ze dus nog heel veel verhaal voor zich in het verschiet liggen, en zal dat haar reis in The Walking Dead echt afronden.”

Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Michonne, Scott Gimple, Danai Gurira

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws