search
'The Walking Dead'-franchise heeft een groot probleem
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-franchise heeft een groot probleem

Door het coronavirus ligt alles rond de AMC-franchise stil en dat zorgt voor problemen.

Nu de hele entertainmentindustrie tot stilstand is gekomen, is The Walking Dead een van de vele franchises die geraakt zijn door de coronapandemie. Franchisebaas Scott Gimple vertelt nu over de gevolgen.

De Walking Dead-franchise wordt hard geraakt door de problemen. De finale van het tiende seizoen van The Walking Dead is uitgesteld, het werk aan seizoen elf naar achteren geschoven. En de opnames van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead liggen stil, waar The Walking Dead: World Beyond ook niet in april in première gaat, zoals gepland was.

Lees ook: Veel kijkers voor het afscheid van Michonne in 'The Walking Dead'

Alles verandert
Gimple sprak met The Hollywood Reporter over de gevolgen voor zijn franchise. "Net als iedereen staan we klaar in de startblokken om verder te gaan zodra dat mag. Maar net als voor iedereen, is dit een vreemd moment van rust. Er zijn zoveel mensen die meewerken aan deze series."

Lees ook: Wat is er met Rick gebeurd sinds zijn vertrek uit 'The Walking Dead'?

"Het gaat voor deze drie series echt om duizenden mensen. We willen dat iedereen veilig en gezond is. Daar gaat het om. We moeten dus alles op alles zetten om daarvoor te zorgen." Zodra men dan weer verder kan, gaat het verder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen