'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

Danai Gurira zegt Walking Deads Michonne vaarwel

Ze neemt afscheid van de rol die ze meerdere jaren heeft mogen spelen.

Jim Pedd, 28 maart 2020 om 11:46

Actrice Danai Gurira heeft haar laatste aflevering in The Walking Dead erop zitten. Met de aflevering What We Become zei ze de rol van Michonne voorlopig vaarwel. Nu neemt ze op sociale media ook afscheid van het personage.
In de aflevering What We Become leert Michonne eindelijk wat er met Rick Grimes is gebeurd. Ze komt erachter dat hij nog leeft en besluit naar hem op zoek te gaan. Dat is dus meteen het einde van haar tijd in de serie en een manier om over te stappen op de films. Maar voorlopig neemt ze afscheid.

Lees ook: Veel kijkers voor het afscheid van Michonne in 'The Walking Dead'

Vaarwel Michonne
“Michonne verlaten is een van de moeilijkste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik ben zo dankbaar voor de vriendelijkheid, schoonheid en generositeit van de liefde die ik heb mogen ontvangen de afgelopen dagen. Ik ben veranderd en gegroeid met deze rol, die een van de grootste voorrechten van mijn leven is geweest,” schrijft ze.

Lees ook: Wat is er met Rick gebeurd sinds zijn vertrek uit 'The Walking Dead'?

Ze bedankt de “buitengewone cast en crew met wie ik het plezier heb gehad om te mogen werken en om dit verhaal mee te mogen vertellen”. Hieronder kan je de hele brief lezen:


Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Michonne, Danai Gurira

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws