Chris Evans (Captain America) in eerste trailer 'Defending Jacob'-serie!

Chris Evans in eerste trailer 'Defending Jacob'

Na het epische geweld van twee Avengers-films doet Chris Evans het komende tijd wat rustiger aan. Next up: een hoofdrol in Apple TV+-serie Defending Jacob.

Zilko Tarici, 28 maart 2020 om 11:46

Apple TV+ heeft de officiƫle trailer van de door Chris Evans (Avengers: Endgame) aangevoerde miniserie Defending Jacob onthuld. Je kunt de beelden hieronder bekijken!
Defending Jacob is gebaseerd op het gelijknamige thriller-boek van William Landay en gaat over een schokkende misdaad die een kleine gemeenschap in de Amerikaanse staat Massachusetts opschrikt.

Evans speelt in de serie een assistent van de Officier van Justitie die voor een verschrikkelijk dilemma komt te staan: het recht laten zegevieren of zijn 14-jarige zoon (Jaeden Martell), die van moord wordt beschuldigd, verdedigen.

Evans wordt in Defending Jacob ondersteund door een reeks topnamen, zoals Michelle Dockery, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel, Sakina Jaffrey, Paul Wesley, Leighton Meester, Daniel Henshall en Matt Lanter co-star. Mark Bomback schreef het script en Morten Tyldum (The Imitation Game) regisseert.


Bron: Apple TV+

Lees meer over: Chris Evans, Captain America, Avengers Endgame, Apple, Defending Jacob, Pablo Schreiber

Populair nieuws