'Game of Thrones'-ster in nieuwe beelden 'Penny Dreadful: City of Angels'

Natalie Dormer in nieuwe beelden 'Penny Dreadful'

Na drie seizoenen Penny Dreadful begint binnenkort een spinoff, die de actie verplaatst naar Los Angeles.

Zilko Tarici, 26 maart 2020 13:01

Met nog maar een maandje te gaan, heeft Showtime een nieuwe teaser voor spinoff-serie Penny Dreadful: City of Angels online gezet. De serie, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Natalie Dormer (Game of Thrones), speelt zich af in het Los Angeles van 1938.
Dormer speelt in City of Angels de rol van Magda, een bovennatuurlijke demon die van gedaante kan veranderen. In de teaser/featurette zien we een aantal van deze gedaantes voorbijkomen. We zien in de beelden ook Daniel Zovatto als Tiago Vega, een jonge rechercheur die een reeks mysterieuze zaken moet zien op te lossen in LA.

Naast de eerder genoemde Dormer en Zovatto, zijn er in Penny Dreadful: City of Angels ook rollen weggelegd voor Kerry Bishé, Amy Madigan, Brent Spiner, Lin Shaye, Rory Kinnear (die ook meedeed in Penny Dreadful), Piper Perabo, Adam Rodriguez, Thomas Kretschmann, Lorenza Izzo, Michael Gladis, Dominic Sherwood, Ethan Peck en komiek Nathan Lane.

De eerste aflevering van Penny Dreadful: City of Angels wordt op 26 april a.s. uitgezonden door Showtime.


Bron: Showtime

Lees meer over: Penny Dreadful, Natalie Dormer, Penny Dreadful City of Angels, Daniel Zovatto, Kerry Bishe, Brent Spiner, Lin Shaye

Populair nieuws