Nieuw op Netflix: de laatste 6 afleveringen van 'Suits' seizoen 7!

Nieuw op Netflix: 'Suits' seizoen 7B!

De laatste 6 afleveringen van het zevende seizoen van 'Suits' staan vanaf vandaag op Netflix...

Geoffrey Ketels, 29 maart 2020 om 16:25

Goed en slecht nieuws voor fans van de serie Suits. Vanaf vandaag, 28 maart 2020 is namelijk seizoen 7B te bekijken op Netflix. Het afscheid met Patrick J Adams en Meghan Markle komt nu wel erg dichtbij...
Het zevende seizoen belooft nog heel wat moois voor de kijker in petto te hebben. Dit gezegd zijnde is het zo dat we ook weten dat we aan het einde van dit seizoen afscheid moeten nemen van twee toch wel zeer belangrijke personages. Zowel Patrick J. Adams als Meghan Markle verlieten immers de serie aan het einde van dit seizoen.

6 nieuwe afleveringen
De eerste 10 afleveringen van het zevende seizoen van Suits waren eerder reeds op de streamingdienst te bekijken. Nu is het dus de beurt aan de resterende 6 exemplaren. Het zevende seizoen is overigens niet het laatste. Er is immers ook nog een achtste en negende seizoen verschenen. Wanneer deze eventueel op Netflix zullen komen te staan is momenteel echter nog niet bekend.

Ondertussen verscheen er ook een spin-off van Suits genaamd Pearson, maar deze bleek geen groot succes te zijn, in tegendeel. De reeks werd dan ook reeds na amper één seizoen afgevoerd.

In ieder geval, ben jij een fan van Suits? Dan kan je dus vanaf vandaag naar de laatste afleveringen van het zevende seizoen kijken op Netflix. Wil je nog even een voorsmaakje krijgen van het zevende seizoen van Suits? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Suits, Netflix, Meghan Markle, serie, series

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws