Amazon Prime Video lanceert monsteraanbieding in Nederland

De lancering van de officiële Amazon.nl webshop brengt een geweldige aanbieding met zich mee...

Geoffrey Ketels, 31-03-2020 17:06

Nieuw is Amazon Prime Video in Nederland uiteraard al lang niet meer. Toch pakt de streamingdienst nu uit met een absolute monsteraanbieding.
Amazon Prime Video is één van de best gewaardeerde streamingdiensten ter wereld. Het moet dan ook gezegd, haar aanbod is er eentje om duimen en vingers van af te likken. Dit niet in het minst voor liefhebbers van series. Met namen zoals Fleabag, The Office evenals Grand Tour is er alvast heel wat kijkplezier gegarandeerd. Ook liefhebbers van films kunnen met onder meer de Harry Potter films zeker en vast rekenen op heel wat kwaliteit.

2,99 euro
Het is Amazon duidelijk menens om zoveel mogelijk nieuwe Nederlandse klanten aan de haak te kunnen slaan. Ze wil dit onder meer doen door uit te pakken met een geweldige aanbieding. Voor amper 2,99 euro per maand is het nu mogelijk om een abonnement af te sluiten op niet alleen Amazon Prime Video, maar ook Twitch Premium. Bovendien geniet je ook nog eens van een onbeperkte opslag voor al je foto's.

Bovenstaande prijs is natuurlijk geweldig. Daarmee gaat Amazon met haar streamingdienst (alvast zeker op vlak van kostprijs) meer dan de strijd aan met concurrenten Netflix en Disney+. Ondanks het feit dat het moeilijk zal worden voor Amazon om de strijd aan te gaan met de gevestigde waarden in Nederland (waaronder ook Videoland) kan deze prijs veel mensen toch wel een behoorlijk duwtje in de rug geven.

Lees meer over: Amazon, Amazon Prime Video, Amazon Prime, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix