'Game of Thrones'-schrijver George R.R. Martin onthult verrassende cameo

'Game of Thrones' schrijver onthult cameo

De schrijver zou oorspronkelijk in een flamboyante outfit te zien zijn.

Tom van der Krieke, 31 maart 2020 om 16:50

De schrijver van de Game of Thrones boeken George R.R. Martin onthult een foto van een verloren gewaande gastrol in de eerste aflevering van de serie. Martin zou oorspronkelijk te zien geweest moeten zijn tijdens het huwelijk van Daenerys Targaryen en Khal Drogo.
Deze scène moest uiteindelijk helemaal opnieuw opgenomen worden waardoor de schrijver uiteindelijk niet meer te zien is in de eerste aflevering. Martin is op het moment in zelfisolatie hard aan het werk aan zijn nieuwe boeken. Toch vond hij nog even de tijd om een interessante blogpost te plaatsen.

Lees ook: Emilia Clarke ergert zich aan slot 'Game of Thrones'

Enorme hoed en hele grote ballen
Op zijn blog deelt Martin een foto van hoe hij eruit zag tijdens de opnames voor zijn gastrol in de serie. Martin grapt over de outfit: “ze gaven mij een enorme hoed en hele grote ballen, wat misschien een soort commentaar was.”

Martin geeft aan dat hij op andere momenten tijdens Game of Thrones ook nog voor de camera wilde verschijnen. Zo wilde hij verschijnen als een van de afgehakte hoofden bij de Red Keep, maar hier was het budget niet toereikend genoeg voor.

Lees ook: 'Game of Thrones'-boeken eindigen toch anders dan de serie

Andere gastoptredens
Ook wilde de schrijver te zien zijn tijdens de beruchte Red Wedding. Martin wilde hier op een verschrikkelijke manier sterven, wat hij wel terecht vond omdat hij hier verantwoordelijk voor was.

De schrijvers van de serie vonden de aanwezigheid van Martin in deze scène echter te afleidend. Andere gastoptredens van George R.R. Martin zijn te zien in Z Nation en Sharknado 3. De foto van Martin op de set is hier te vinden.

Lees ook: 'Game of Thrones' actrice: "Het einde van de serie was wel briljant.."

Bron: DigitalSpy

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin, cameo

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws