search
'Snowpiercer'-serie nu al goed voor een tweede seizoen
Series / Nieuws

'Snowpiercer'-serie nu al goed voor een tweede seizoen

Het eerste seizoen wordt pas in de lente van 2020 uitgezonden.

Tom Lipinski (The Knick, Billions) is ingehuurd voor de rol van een schurk in het tweede seizoen van TNT-serie Snowpiercer. Dit nieuws gaat gepaard met het feit dat de opnames voor een vervolgseizoen inmiddels al zijn begonnen.

Lees ook: Einde van de wereld in proloog 'Snowpiercer'

Het eerste seizoen, waarin Jennifer Connelly en Daveed Diggs de hoofdrollen spelen, wordt overigens pas in april 2020 uitgezonden door TNT. Door een hoop problemen achter de schermen heeft de serie een hoop vertraging opgelopen. Blijkbaar heeft het netwerk er dusdanig veel vertrouwen in, om de serie toch te blijven voortzetten.

Een verhaal over klassenoorlog
Snowpiercer speelt zich af op de Aarde, die door mensen die klimaatverandering probeerden tegen te gaan, compleet verpest is. Sterker nog: alles is bevroren en de lucht is zo koud, dat je het niet kan overleven. Er is maar een klein groepje mensen overgebleven en die bevinden zich aan boord van een trein, de Snowpiercer. Maar de trein kent een klassenmaatschappij, waarbij arme mensen hutjemutje op elkaar gepakt achterin leven en de rijkeren voorin met alle ruimte en luxes die je maar kan bedenken. Op een gegeven moment hebben de armen het gehad en komen ze in opstand.

Lees ook: 'Snowpiercer' krijgt weer een tegenslag te verwerken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen